Prodej činžovního domu, Mariánské Lázně, Ruská, 2270 m2 (ID: 3421595)

Ruská, Mariánské Lázně

69 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 333 123 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Mariánských Lázních

Informace k nemovitosti

Prodejní cena je 69.900.000,- Kč a převzetí leasingu s financováním ve výši 3.800.000,- Euro na dva roky s úrokem 3,9%. Úrok se nesplácí, je čerpán průběžně z druhé tranže úvěru ve výši 250.000,- Euro. Leasing nemovitosti poskytuje Raiffeisen-Leasing s.r.o. Po dvou letech možnost přefinancování na standartní úvěr u RLCZ v délce 35 let s 80% LTV nebo úvěr vyplatit a případně si zajistit vlastní financování.

V současné době připravujeme změnu kolaudace komerčních prostor na dva byty o výměře 83 a 67m2.

Bytový komplex Pyramida se nachází v lázeňské části města v ulici Ruská. Jedná se o stavebně dokončený a zkolaudovaný bytový dům s celkem 26 byty, 2 nebytovými prostory v úrovni ulice a s 49 vnitřními garážovými parkovacími stáními pro osobní vozidla. Byty jsou s dispozicemi 2+kk až 4+kk s čistou vnitřní podlahovou plochou od 52 m2 do 110 m2. Všechny byty vyjma dvou disponují vlastními balkóny či terasami s výměrami od 3,4 m2 do 82m2. Nebytové prostory jsou komerčními jednotkami s okny ( bez výkladců ) s čistou vnitřní podlahovou plochou 64m2 a 78 m2. Bytový dům se skládá ze dvou částí, tj. z původní uliční části – „Ruská“ a z dvorní části – přístavba. Původní uliční část „Ruská“ je částečně podsklepena s pěti nadzemními podlažími s komerčními nebytovými prostory a byty. Každé podlaží obsahuje dva byty, v uliční úrovni dva nebytové obchodní prostory. V uliční úrovni se nachází vstupní hala s přímým vstupem do horního podlaží garáží v navazující dvorní přístavbě. Nadzemní podlaží uliční části jsou propojena komunikačně s jednotlivými podlažími dvorní části. V uliční části budovy je centrální schodiště propojující všechna nadzemní podlaží a výtah. Objekt byl v roce 2016 zcela zrekonstruován a adaptován do současné podoby. Při rekonstrukci byly nahrazeny i veškeré původní stropní konstrukce nadzemních podlaží. Uliční část tak má charakter blížící se novostavbě jako dvorní část. Dvorní část – přístavba je novostavbou z roku 2016 se dvěma podzemními podlažími s garážovými místy pro 49 osobních automobilů s vjezdy do jednotlivých podlaží z nádvoří sousedního domu, tyto vjezdy jsou řešeny věcným břemenem. Nadzemních podlaží s byty má dvorní část pět, přičemž 5.NP je ustoupené s terasou. Poslední 6.NP má pouze charakter věže s jedním malým pokojem přístupným z jednoho z bytů točitým schodištěm. Ve dvorní části budovy je taktéž centrální schodiště propojující všechna podlaží a výtah. Vytápění bytů a nebytových prostor je ústřední s centrálním zdrojem tepla z výměníkové stanice ( dálkový zdroj tepla ), která je umístěna ve sklepě pod uliční částí. Topná tělesa jsou standartní desková a žebříková, z části jsou instalovány podlahové konvektory. Teplá voda je připravována individuálně v jednotlivých bytech pomocí elektrických bojlerů. Každý byt je vybaven dálkovým měřením tepla a vody.
Všechny prostory jsou bez nájemníků a nikdy nebyly využívány. V letošním roce proběhly revize hasících přístrojů, hydrantů, výtahů a dálkových měřičů tepla v..

Parametry nemovitosti

Cena
69 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Ruská, Mariánské Lázně
ID
00089
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
2270 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

KLUB 01

Bělohorská 688/165, Praha, Břevnov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Mgr. Jiří Pfof

Mgr. Jiří Pfof

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Mariánských Lázních?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu