Prodej bytu 3+kk, Beroun, Nepilova, 89 m2

Nepilova, Beroun

8 788 890 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 41 885 Kč /za měsíc

(včetně provize)

Prémioví partneři v Berouně

Podlahy

Úklidové služby

Informace k bytu

Nabízíme Vám k prodeji byt o výměře 89,4 m2, který vznikne v v novostavbě na západním okraji města Berouna. Architekt si pohrál s dispozicí bytu tak, že splnil dva důležité požadavky - hodně možností úložného prostoru a příjemně prosvětlené pokoje.
Největší část plochy bytu zabírá obývací pokoj s velkým francouzským oknem, odkud je přístup na balkon o výměře 16,6 m2. Dále tu najdeme dvě ložnice, chodbu, toaletu, koupelnu a komoru.
Byt má na patře sklepní kóji a v ceně je už zahrnuto jedno parkovací místo ve společné garáži, kam si pohodlně dojedete výtahem.
Dům bude bezbariérový. Stavba už začala, dokončení je v plánu do 2 let. Financování je závislé na pokročilosti stavby, prozatím se skládá záloha 100.000 Kč. Ideální příležitost počkat si na výhodnější nabídky hypotečních bank. K financování a celému projektu Vám ráda poskytnu telefonicky nebo osobně bližší informace. Máme v projektu více volných bytů, každý má terasu nebo balkon. Architektonicky je stavba navržena velmi moderně, podlaží s parkováním bude zahaleno do ocelových profilů.
Beroun se stal velmi oblíbeným místem k bydlení. Líbí se tu mladým lidem, protože v Praze jste autem za 20 minut, jezdí tam i přímé autobusové linky, hodně je využívané vlakové spojení. Pro volné chvíle je tu plno aktivit - sportovní centra, krytý bazén, venkovní koupaliště, tenisové haly, nové cyklostezky. K procházkám vybízí okolí řeky Berounky, pěkné historické centrum města.

Parametry bytu

Cena
8 788 890 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
9. 2. 2024
Adresa
Nepilova, Beroun
ID
5769
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
89 m2
Patro
4. z 5
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
89 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Jitka Lišková

Jitka Lišková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Berouně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu