Prodej bytu 2+kk, Přerov - Přerov I-Město, Ztracená, 79 m2

Ztracená, Přerov I-Město

2 310 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 009 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize)

Prémioví partneři v Přerově

Informace k bytu

Prodej rozestavěné jednotky/půdního prostoru o rozloze 79 m2 s garáží v rezidenci Ztracená Přerov. Projekt rezidence Ztracená tvoří menší bytový dům v přilehlém centru města Přerov. V domě se nachází celkem pět bytových jednotek, a dále pak dva nebytové prostory.

Jedná se o zajímavé půdní prostory, kde lze dle vlastních představ vybudovat moderní bytovou jednotku. Projektová dokumentace počítá s bytovou jednotkou o dispozici 2+kk. Vydané stavební povolení pro půdní vestavbu. V nemovitosti je již přivedena voda, odpady a elektřina. Nová střešní okna, položena nová střešní krytina, nové vchodové dveře do prostor. Součástí prodeje je výlučné užívání zděné garáže v 1.NP o rozloze 13,08 m2.

Dle prohlášení vlastníka se bude jednat o bytovou jednotku 2+kk, kdy k této jednotce je vyhrazeno výlučné právo užívání sklepní kóje o výměře 3,6m2. Nemovitost bude zapsaná samostatně v katastru nemovitostí (bez omezení vlastnického práva).

Bytový dům prošel rozsáhlou rekonstrukcí (zateplení domu vč. fasády, nová střešní krytina, plastová okna, modernizace schodiště, veškeré omítky ve společných prostorech, hotové centrální rozvody vody, odpadů a elektroinstalace). Jedná se o dům postavený v 20. letech 20. století. Uzavřený dvůr se zelení nabízí společné prostory k posezení. V suterénu domu se nachází společné prostory pro kola/kočárky.

Výhodou této lokality je dobrá dostupnost do centra města, 10 minut chůzí se nachází OC Galerie Přerov, v okolí domu sportoviště (zimní stadion, atletický stadion, městská sportovní hala), dětská hřiště, ZŠ, MŠ, lékárna, restaurace, kavárna, Penny Market, rychlá dostupnost na vlakové a autobusové nádraží, bezplatné a dostupné parkování, veškerá občanská vybavenost k dispozici. Jedná se o rohový koncový dům – výhled na travnatou plochu.

Pro více informací a možnosti sjednání prohlídky kontaktujte prodejce projektu. Doporučujeme osobní prohlídku nemovitosti. Náš tip!

Parametry bytu

Cena
2 310 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Ztracená, Přerov I-Město
ID
00931
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
79 m2
Patro
3. z 3
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
79 m2
Plocha nemovitosti
79 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo GoldStar Reality

GoldStar Reality

Kollárovo náměstí 631/2, Olomouc

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 71 lidí

Prodejce

Jiří Kozák

Jiří Kozák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Přerově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu