Prodej chaty, Hrusice, Rudý Les, 70 m2 (ID: 3424341)

Rudý Les, Hrusice

5 590 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 640 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Hrusicích

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme vám výjimečnou příležitost stát se majitelem krásné chaty nedaleko Prahy v obci Hrusice.

Chata disponuje 3kk (70m2) a vlastním pozemkem o rozloze 670m2. Před šesti lety prošla kompletní rekonstrukcí, během které byla zateplena včetně střechy s izolací o tloušťce 20 cm.

Vnitřní prostory zahrnují obývací pokoj s kuchyní, vybavenou myčkou, varnou deskou a lednicí, kde můžete klidně posedět u krbu, který vytápí celou chatu. Po dřevěném schodišti naleznete dvě útulné ložnice na patře.

Vedle chaty se nachází zděná sauna se sprchou a relaxačním prostorem. Dále disponuje suchým WC a velkým sklepem. Venkovní zázemí zahrnuje velký zděný altán s elektrickými zásuvkami a osvětlením, ideální pro letní večery a pozorování západu slunce.

Pozemek, oplocený pro vaše soukromí, nabízí dostatek prostoru, včetně ručně vyráběné dřevěné houpačky. Dostatek parkovacích míst umožňuje přivítat návštěvu.

K dispozici je kamerový systém s možností ovládání přes mobilní aplikaci, což vám umožní vždy nahlédnout, co se děje kolem vaší nemovitosti.

Taky jsou tady nové trojfázové rozvody a kabel od venkovního rozvaděče do chaty. Vlastní studna o hloubce 84 metrů je vybavena čerpadlem.

Dobré spojení s Prahou zajišťuje pohodlnou cestu autem (20 minut do metra Chodov) nebo vlakem (41 minut z Mirošovic u Prahy do Prahy Hlavní nádraží). Obchody, restaurace a další služby najdete v blízkých Mnichovocích.

Pro bližší informace a domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat na čísle +420 777 076 108 nebo e-mailem na v.demidov@nirgal.cz.

Parametry domu

Cena
5 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Rudý Les, Hrusice
ID
N310
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
70 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
70 m2
Plocha nemovitosti
670 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Bc. Vladimír Demidov

Bc. Vladimír Demidov

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Hrusicích?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu