Prodej bytu 2+kk, Plzeň, Lábkova, 60 m2

Lábkova, Skvrňany

4 270 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 350 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Ať už hledáte nový domov pro sebe nebo chcete investovat do nemovitosti s vysokým potenciálem zhodnocení, tento byt je ideální volbou. Představuji Vám byt o dispozici 2+KK, který je umístěn v jednom ze dvou domů postavených v rámci projektu rezidence Lábkova, který byl kolaudovaný v roce 2017.

Byt o podlahové ploše 59,40 m se nachází v 1. podlaží domu se 16 bytovými jednotkami. Náleží k němu kromě sklepa také parkovací stání na pozemku vedle domu. Jedná se o vlastnictví samostatného pozemku o výměře 13 m. Vlastnictví parkovacího místa představuje významnou přidanou hodnotu nejen v této lokalitě, ale i v celé Plzni.

Dispozice je řešena velmi účelně a moderně, je zde prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem orientovaný na západ, ložnice orientovaná na východ, prostorná koupelna, kam bez problémů umístíte kromě pračky i sušičku, a také předsíň, ze které jsou přístupné všechny zmíněné místnosti, nebude Vás tedy omezovat nepraktičnost průchozích pokojů.

Byt je takřka kompletně vybavený a vybavení může být ponecháno novému majiteli v rámci kupní ceny. Kromě kuchyňské linky a vybavení koupelny, která je samozřejmostí, zde může zůstat mimo jiné i lednice, skříně, pohovka, předsíňová stěna a botník. Vytápění bytu a ohřev vody je zajištěn centrálně dálkově. Energetická náročnost budovy spadá do třídy B - velmi úsporná, což v dnešní době zvyšujících se cen energií představuje další výhodu tohoto bytu.

Veškerá potřebná občanská vybavenost je v dosahu, takže vše, co pro život potřebujete, máte na dosah ruky. V okolí je poliklinika, pošta, supermarket i několik mateřských a základních škol. Tramvajová zastávka ( linka č. 2) je vzdálená 400 m, takže ani dopravní spojení není problém.

Byt je v osobním vlastnictví, prodává jej první majitel a momentálně je pronajatý slušnému nájemci, který bude v nájmu rád pokračovat, což představuje výhodnou investiční příležitost. Pokud hledáte stabilní příjem z pronájmu, je toto nabídka přesně pro Vás. Podrobnosti ohledně výše nájmu a další informace k nájemní smlouvě Vám sdělíme na vyžádání. Pokud ale chcete byt využít k vlastnímu bydlení, ani toto není problém a nájemní smlouva bude ukončena dohodou.

V případě financování koupě prostřednictvím úvěru vám nabízíme možnost vypracování nezávislého porovnání a zařízení hypotečního úvěru na míru dle vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu si můžete být jisti, že vám doporučíme nejvhodnější financování. Swiss Life Select klientům poskytuje poradenské služby na nejvyšší úrovni v oblasti finančního plánování, investování, správy majetku, finančního zajištění na stáří, pojištění či financování bydlení. Původní cena 4.390.000,-Kč.

Parametry bytu

Cena
4 270 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 4. 2024
Adresa
Lábkova, Skvrňany
ID
22132
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
60 m2
Patro
1. z 6
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
60 m2
Plocha nemovitosti
60 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Telekomunikace
Internet
Doprava
MHD
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 23 lidí

Prodejce

Petra Kadlecová Rodrigues

Petra Kadlecová Rodrigues

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Plzni?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu