Prodej ubytování, Jáchymov, Rovnost I., 100 m2 (ID: 3425335)

Rovnost I., Jáchymov

8 850 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 176 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Jáchymově

Informace k nemovitosti

Nabízíme Vám zajímavou investici, typu horského penzionu za účelem např. opakovaných, krátkodobých pronájmů. Patrový dům se čtyřmi samostatnými pokoji v podkroví vč. koupelny a odděleného WC + zázemí v přízemí s dalšími prostory vč. kuchyně a koupelny. Vše v obci Rovnost u Jáchymova v Krušných horách.

Nadstandardní možnosti, k využití relaxace, jako venkovní sauna, zastřešený nadzemní bazén s vířivkou a protiproudem, venkovní krb vč. udírny.

Svou lokalitou a polohou ideální pro celoroční vyžití (pěší turistika, horská kola, lyžování). V okolí několik lyžařských vleků, sjezdových a běžkařských tratí. V Jáchymově se nachází dva lyžařské areály, větší Skiareál Náprava a menší Skiareál Střed. Najdeme zde jediný celoroční aquapark v Krušných horách.

Část obce Rovnost spadá pod Jáchymov, vzdáleného 5 km. Do Ostrova cca 15 km, Karlových Varů 25 km, na hraniční přechod Boží Dar 7 km. Veškerá obč. vybavenost v lázeňském městě Jáchymov (MHD s pravidelným spojem, mateřská škola, základní škola, obecní úřad, pošta, obchody, lékař …). Možnost stravování v hotelu Berghof, který je 150 m od domu.

Dispozice domu:
- přízemí:
kuchyň, jídelní část s obývákem vč. krbových kamen, samostatný pokoj, koupelna s vanou vč. WC, prostorná technická místnost, kde se nachází kotel na tuhá paliva + elektrický kotel a bojler na ohřev vody
- 1. patro (podkroví):
4x pokoj, koupelna s vanou, samostatné WC, šatna

Vytápění domu pomocí kotle na tuhá paliva + elektrického kotle. V jednotlivých místnostech radiátory, krbová kamna v obývacím pokoji v přízemí, elektřina o napětí 230 V a 400 V, tříkomorový septik s filtrací a trativodem jako kanalizace, voda z obecního řádu.

U domu přístřešek pro 2 auta, rozměrný přístavek k využití jako kolna nebo zahradní domek, garáž pro 1 auto, k dispozici sušárna na dřevo.

Pozemek s množstvím zeleně oplocen kolem dokola, vlastní přístupová cesta k domu.

Kromě fotografií a videa, využijte možnosti shlédnutí virtuální prohlídky domu (označení 360°).
Pro bližší informace, popř. domluvení termínu schůzky, mne neváhejte kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Cena
8 850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Rovnost I., Jáchymov
ID
0032-NP08435
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
100 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX 4 you

náměstí 1. Máje 95/25, Chomutov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

František Žikeš

František Žikeš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Jáchymově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu