Prodej atypického bytu, Praha - Vinohrady, Korunní, 146 m2 (ID: 3425844)

Korunní, Praha 10 - Vinohrady

11 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 54 806 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Informace k bytu

Společnost BBRS Group vám nabízí prodej ateliéru loftového typu s dispozicí 3+kk o celkové výměře 146 m2. Ateliér je v cihlovém domě, ve 3. nadzemním podlaží zabezpečeného rezidenčního komplexu Korunní Dvůr s recepcí, s možností koupě garážového stání dostupné výtahem.

Jedná se o ateliér, kde je plánována rekonstrukce (viz vizualizace), kterou zajišťuje naše společnost. Zahrnuje například kompletní elektroinstalaci, nové rozvody vody a odpadu, omítky včetně výmalby, vinylové podlahy v celé jednotce, kvalitní vnitřní dveře včetně obložek, kuchyňskou linku na míru s vestavěnými spotřebiči, koupelnu, v níž vynikne velkoformátová dlažba a obklady, a to včetně osazení umyvadla se skříňkou a galerkou. Vana nebo sprchový kout? Záleží jen na vás.

Máme pro vás připraveny kombinace barev, například v oblíbeném skandinávském stylu. Finální barevné a materiálové provedení si však v naší vzorkovně vyberete osobně, společně s naším projektovým manažerem, který vám bude plně nápomocen po celou dobu.

Celá rekonstrukce bytu je zaměřena na moderní design se smyslem pro detail.
V docházkové vzdálenosti se nachází veškerá občanská vybavenost, a to například včetně školky a školy.

Jsme BBRS Group, ryze česká, investiční a stavebně-developerská společnost. Pokud by se vám tato nemovitost nelíbila, nebo se nachází v jiné lokalitě, než byste si představovali, rádi se zaměříme na nalezení nemovitosti na vámi vybraném místě a následně ji vytvoříme podle vašich představ.
Neváhejte si domluvit schůzku u nás v kanceláři na pražských Vinohradech, kde se dozvíte více.

Parametry bytu

Cena
11 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
21. 5. 2024
Adresa
Korunní, Praha 10 - Vinohrady
ID
DC184
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
146 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
146 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

David Čechmánek

David Čechmánek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje atypických bytů v Praze 10?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu