Prodej rodinného domu, Brno, Klobásova, 181 m2 (ID: 3426387)

Klobásova, Brno

12 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 61 478 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Brně

Informace k domu

Prodej skutečně prostorného rodinného domu v oblíbené lokalitě s kompletní občanskou vybaveností přímo v jeho bezprostředním okolí.

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji moderně zařízený světlý dům s krásnou zahradou s příjemným posezením.

Z ulice působí dům spíše nenápadně, a o to více Vás překvapí celkový prostor, který tento dům nabízí. Nachází se zde dvě obytná podlaží s víceúrovňovým umístěním jednotlivých místností. V prvním podlaží domu je umístěna prostorná vstupní chodba, kuchyně, oddělený jídelní a obývací prostor, ze kterého je veden přímý vstup na zahradu. Dále je zde k dispozici pracovna, koupelna s WC, další samostatné WC a dvě technické místnosti.

V mezipatře je pak samostatná ložnice s terasou s přístupem na zahradu. Ve druhém podlaží se rozkládají dvě další prostorné ložnice a pracovna. V celém domě je k dispozici skutečně mnoho úložných prostor, vestavěné skříně, půdní úložný prostor a další skladovací prostor je pak na pozemku domu.

Cihlový dům byl zkolaudován v roce 2000 a před 10 lety prošel rekonstrukcí. Ta zahrnovala také realizaci nových rozvodů elektřiny a vody.

Dům je velice světlý a vzdušný, se zahradou orientovanou na jih. V celém domě jsou nainstalována plastová protihluková okna s žaluziemi. V nemovitosti byl kladen důraz na využití kvalitních a přírodních materiálů.

Ohřev vody zajišťuje nový elektrický zásobníkový ohřívač z roku 2023, vytápění je pak řešeno prostřednictvím lokálních elektrických topných těles. V letních měsících pak tepelný komfort poskytuje klimatizace instalovaná ve druhém podlaží domu.

Jsou zde zavedeny kompletní inženýrské sítě. Velkou výhodou této nemovitosti jsou její nízké provozní náklady. Samozřejmostí je také dostupný zabezpečovací systém.

Zahrada náležící k domu poskytuje dostatek soukromí a možnost pro trávení volného času na zastřešené terase. Na terase přiléhající k ložnici se nabízí možnost umístění vířivky.

K domu je schválen projekt včetně stavebního povolení na přestavbu pracovny v prvním podlaží na garáž. Další možností pro parkování je využití pronájmu 1-2 parkovacích stání v bezprostřední blízkosti v uzavřeném vnitrobloku.

V blízkosti domu je k dispozici kompletní občanská vybavenost, a to především kompletní školní instituce, včetně školy mateřské, základní, střední i vysoké. Nedaleko leží obchodní centrum OC Campus Square a FN Brno.

V okolí nemovitosti je k využití řada možností pro trávení volného času, a to hned několik dětských hřišť a venkovních sportovišť, koupaliště, fotbalové hřiště a cyklostezka.

Perfektní dopravní dostupnost je zajišťována kompletní městskou hromadnou dopravou a také blízkým přístupem na městský okruh a dálnici.

Hlavní výhody tohoto domu jsou:

1) Prostorný dům s efektivní dispozicí
2) Moderní a čistý design
3) Perfektní občanská vybavenost a dopravní dostupnost

Napište nám zprávu a my Vám obratem odešleme detailní podklady k této nabídce.

- 3D Virtuální prohlídku
- Plánky a výměry
- Důležité dokumenty
- Ostatní informace

Parametry domu

Cena
12 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Klobásova, Brno
ID
BKLO01
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
181 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
136 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Salesplan, s.r.o.

Na Hřebenkách 2288/72, Praha, Smíchov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Petr Polách

Petr Polách

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu