Pronájem rodinného domu, Horoměřice, Za Dvorem, 160 m2 (ID: 3426917)

Za Dvorem, Horoměřice

55 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ zálohy na služby (plyn, elektřina, voda), + kauce ve výši 2 měsíčních nájmů)

Prémioví partneři v Horoměřicích

Úklidové služby

Informace k domu

Máte vysoké nároky na bydlení a hledáte dlouhodobý pronájem v příjemném a klidném prostředí? Pak vás možná osloví tato exkluzivní nabídka pronájmu nového, velice pěkného a příjemně dispozičně řešeného rodinného domu 5+kk (160 m2) s nadstandardně prostornou garáží (33 m2), zastřešenou terasou a velkou vzrostlou zahradou (730 m2), který se nachází v klidné a bezpečné vilové části Horoměřic, Praha – západ (pouhých 10 min. jízdy autem do Pražských Dejvic).
Dům byl vystavěn s důrazem na kvalitu provedení a komfort bydlení!
Dispoziční řešení:
V přízemí se nachází vstupní předsíň, na kterou navazuje chodba se vstupy do jednotlivých místností a se schodištěm do patra. Dále pak prostorný obývací pokoj propojený s kuchyní s moderní kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči (plynová varná deska, trouba, mikrovlnná trouba, digestoř, myčka nádobí) a s komorou, druhý samostatný pokoj, koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem, WC + prostorem pro pračku a technickou místností. Z obývacího pokoje je vstup na jižně orientovanou zastřešenou terasu.
V 1. patře jsou umístěny 3 samostatné pokoje a velká koupelna s vanou, sprchovým koutem, 2 umyvadly, WC a bidetem.
Patra jsou propojena schodištěm s denním prosvětlením ze střešního okna.
Podlahy jsou tvořeny kombinací plovoucí laminátové podlahy (pokoje, chodba, předsíň) a příjemné moderní dlažby (koupelny).
Podlahové vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kotel. V obývacím pokoji je dále komín s přípravou na připojení krbových kamen. Na střeše domu jsou fotovoltaické panely se systémem ukládání energie do baterií (z větší části roku pokryjí celkovou spotřebu elektrické energie domu). Několik pokojů je vybaveno klimatizací. V garáži a na zahradě je nainstalována přípojko na vodu.
Velká vjezdová brána má dálkové ovládání otevírání a zavírání.
Dům leží na konci klidné slepé ulice s již dokončenými rodinnými domy a vilkami. Do ulice též zajíždí autobus zajišťující spojení do Anglické školy v Nebušicích.
V obci se nachází základní škola, mateřská škola, zdravotní středisko, lékárna, pošta, knihovna, obchody s potravinami i spotřebním zbožím, několik restaurací a sportovních zařízení. Komfort bydlení pak zvyšuje jednoduché, přímé a rychlé spojení do Prahy.

Dům je ihned k dispozici.
Pro bližší informace či prohlídku kontaktujte makléře nabídky.

Parametry domu

Cena
55 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ zálohy na služby (plyn, elektřina, voda), + kauce ve výši 2 měsíčních nájmů
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Za Dvorem, Horoměřice
ID
0253-NP01863
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
160 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
852 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Ambassador

Cíglerova 198 00 Praha, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Petr Bárdoš

Petr Bárdoš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu rodinných domů v Horoměřicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu