Prodej lesa, Drahelčice, 26306 m2

Drahelčice

Cena na vyžádání /za metr čtvereční Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Prémioví partneři v Drahelčicích

Úklidové služby

Informace k pozemku

Máme tu pro vás jedinečnou příležitost stát se majitelem rozsáhlého lesního pozemku, který není jen krásným kouskem přírody, ale také skvělou investicí.

Tento les se rozprostírá na 26.306m2 v obci Drahelčice, Praha – západ.

Díky své výjimečné lokalitě a přístupnosti poskytuje ideální podmínky pro lesní hospodářství a těžbu dřeva. Investice do tohoto lesa zahrnuje nejen estetické potěšení, ale také potenciální finanční výnosy.
Jeho rozsáhlá plocha poskytuje nekonečné možnosti pro rekreační využití a odpočinek v přírodě. Navíc se jedná o investici s dlouhodobým růstovým potenciálem, která může přinést stabilní výnosy i do budoucna.

Pokud hledáte investici spojenou s těžbou dřeva a zároveň chcete vlastnit kus přírody plného potenciálu, pak je tento lesní pozemek tou správnou volbou pro vás.

Kontaktujte mě ještě dnes, abyste mohli objevit všechny výhody, které tento les nabízí.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
13. 2. 2024
Adresa
Drahelčice
ID
11028
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
26306 m2
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Zdenka Kurinová

Zdenka Kurinová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje lesů v Drahelčicích?


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu