Prodej vícegeneračního domu, Sedlčany, Šafaříkova, 328 m2

Šafaříkova, Sedlčany

8 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 41 938 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Sedlčanech

Podlahy

Úklidové služby

Revize elektrických zařízení

Informace k domu

Prodej nemovitosti. Prodej rodinného domu v Sedlčanech: Ideální pro vícegenerační bydlení s obchodním potenciálem.

Nabízím k prodeji unikátní rodinný dům v centru Sedlčan, který svým uspořádáním a vybavením představuje vynikající příležitost pro vícegenerační bydlení, ale i pro kombinaci bydlení a podnikání. Objekt se rozkládá na pozemku o velikosti 647 m² a zahrnuje dva samostatné bytové jednotky/domy, garáž pro dvě vozidla, bohatě vybavenou zahradu a další nebytové prostory.

Hlavní mezonetová jednotka/dům 4+kk prošla nedávno kompletní rekonstrukcí a nabízí velkorysý obývací prostor s kuchyňským koutem, tři samostatné pokoje, luxusní koupelnu a prostornou toaletu s místem pro pračku a sušičku. Z přízemí je přímý přístup do soukromé zahrady, což podtrhuje komfort bydlení v této části domu.

Druhá jednotka/dům 3+kk je ideální pro menší rodinu nebo jako apartmán. Nabízí pohodlné bydlení s vlastním vstupem do zahrady a na ulici, kde se nachází dílna a kůlna. Součástí této jednotky je také plně vybavená kuchyň, koupelna a samostatná toaleta.

Součástí domu je nebytový prostor se samostatným vstupem z ulice.

Celý objekt je doplněn o dílnu, kůlnu, venkovní sezení, bazén, udírnu a skleníky, což poskytuje ideální zázemí pro rodinný život a relaxaci. Díky rohové poloze domu a přístupu ze dvou stran je zajištěna vynikající dostupnost a soukromí.

Umístění v srdci Sedlčan zaručuje veškerou občanskou vybavenost v bezprostřední blízkosti. Tento dům je skvělou volbou pro ty, kteří hledají komfortní bydlení v centru města s možností podnikání nebo pronájmu.

Zaujala vás tato nabídka? Pro více informací nebo domluvení prohlídky mne neváhejte kontaktovat. Rád vám poskytnu veškeré potřebné informace a možnosti financování. Těším se na vaši návštěvu a příležitost ukázat vám tuto nemovitost..

Parametry domu

Cena
8 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
31. 3. 2024
Adresa
Šafaříkova, Sedlčany
ID
2790
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
328 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
V bloku
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
200 m2
Plocha nemovitosti
647 m2
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Doprava
Vlak, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RK PRINC

RK PRINC

Hanusova 353/12, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 21 lidí

Prodejce

Petr Vopěnka

Petr Vopěnka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vícegeneračních domů v Sedlčanech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu