Prodej chalupy, Chrast, Osady Ležáků, 70 m2 (ID: 3428400)

Osady Ležáků, Chrast

2 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 059 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Chrasti

Informace k domu

Dovoluji si Vám nabídnout k prodeji ve výhradním zastoupení majitele útulnou chalupu ve městě Chrast, ležící 12 km jihovýchodně od Chrudimi v Pardubickém kraji, cca 23 km od Pardubic, nedaleko Železných hor.

Objekt se nachází v klidné části města, přístup k domu je ze silnice II. třídy číslo 355. Příjezd vozidlem přes plechovou bránu s parkováním na pozemku či ve stodole.

Dům je původem ze staré zástavby a jeho stáří je odhadováno na více jak 150 let. Disponuje jedním nadzemním podlažím, sklepem a sedlovou střechou s podkrovím, které se nabízí k rozšíření dispozic. Dům je v současné době využíván jako rekreační chalupa. Je v udržovaném stavebně technickém stavu.

Z velké části je dům postaven z kamenného zdiva, především opuky, stropy jsou dřevěné trámové se záklopem. Konstrukce zastřešení je dřevěná, krytina je z eternitových šablon. Okna jsou dřevěná špaletová, podlahy v obytných místnostech dřevěné prkenné, v chodbě pak kámen. Vytápění v obytné kuchyni lokální kachlovými kamny určenými rovněž na vaření, doplněny v nedávné době elektrickými kamny. Ohřev vody zajištěn elektrickým bojlerem.

V I.nadzemním podlaží nalezneme vstupní chodbu, po pravé ruce následuje prostorná obytná kuchyně s kachlovými kamny, skříněmi, postelemi a jídelním stolem se židlemi. V levé části chodby je sprchový kout a za ním následuje vstup do světnice. Další "trucovna se nachází vlevo od vstupních dveří.

Vstup na půdu je po dřevěném schodišti ze stodoly.

Chalupu nabízíme k prodeji včetně vybavení a zařízení, které vidíte na fotkách. Chalupa se sezónně stále využívá, přirozeně nutná průběžná údržba.

Pozemek tvořící s chalupou funkční celek je rovinatý a rozlehlý, uvažujeme na zmenšení pozemku s oddělením nové parcely pro výstavbu. Nachází se zde ovocné a okrasné porosty a záhony.

Dům je připojen na elektřinu světelnou i motorovou, obecní vodovod a kanalizaci, plyn možné připojit z ulice.

Nemovitost není zatížena žádnými právními či jinými vadami.

Rád Vám touto krásnou nemovitost přímo ukážu a sdělím vám další informace.

Parametry domu

Cena
2 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Osady Ležáků, Chrast
ID
222023
Stavba
Kamenná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
70 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1406 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 35 lidí

Prodejce

Petr Vágner

Petr Vágner

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Chrasti (okr. Chrudim)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu