Prodej rodinného domu, Mladá Boleslav, 131 m2

Mladá Boleslav

19 670 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 93 741 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Mladé Boleslavi

Úklidové služby

Informace k domu

Hledáte luxusní bydlení v klidné lokalitě, ale zároveň v bezprostřední blízkosti města? Již nemusíte.

Exkluzivní nabídka novostavby rodinného domu s nadstandardním vybavením. Jedná se o moderní zděný samostatně stojící dům o obytné ploše 131m2 stojící na pozemku o ploše 1.042m2 v městské části Chrást. Dispozičně řešen jako 4+KK se dvěma koupelnami, šatnou a technickou místností.

Použity nadstandardní prvky. Trojskla, velkoformátová dlažba, osvětlení s možností nastavení stupně svitu, klimatizace, podlahové topení, designové prvky z masívu, vše od truhláře na míru. Kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči (vinotéka, sklokeramická varná deska zn. Elica se zabudovanou digestoří, myčka, lednice, horkovzdušná a mikrovlnná trouba). Bezpečnost zajištěna kamerovým systémem a alarmem.

V přízemí velkorysý obytný prostor s kuchyní a jídelnou, na kterou plynule navazuje terasa s pergolou vyzývající k odpočinku. Koupelna se sprchovým koutem a toaletou a skrytá technická místnost přístupná skrz vestavěné dveře v kuchyni, sloužící i jako komora.

V patře tři prostorné ložnice, z jedné skrz vestavěnou skříň vstup do šatny, z níž lze vstoupit do koupelny s oddělenou toaletou, dále vana a sprchový kout.

Dům se prodává zařízený viz foto.

Bonusem je jihozápadně orientovaná rovinatá zahrada o výměře 952m2 s již vysázeným okrasným porostem a promyšleným osvětlením, dále dva zpevněné mlatové povrchy (příprava např. pro dětské hřiště, ohniště, pergolu, atp.), malý zahradní domek. Vjezd na pozemek zpříjemní elektrické ovládání vrat i garáže, kam kromě dvou aut uskladníte kola, lyže a další nezbytnosti.

Doporučuji, koupě zaručuje krásné moderní bydlení v klidné žádané lokalitě s dostupností veškerých výhod, které město nabízí. Mateřská škola 2min pěšky od domu, Billa a fitness 3min autem.

V případě potřeby lze koupi financovat hypotečním úvěrem, který případně zajistíme s garancí nejvýhodnější úrokové sazby na trhu.

Parametry domu

Cena
19 670 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Mladá Boleslav
ID
00296
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
173 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
131 m2
Plocha nemovitosti
1042 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 77 lidí

Prodejce

Michala Hodboďová

Michala Hodboďová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Mladé Boleslavi?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu