Prodej kanceláře, Brno, Bratislavská, 37 m2

Bratislavská, Brno

4 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 304 Kč /za měsíc

(Prodej přímo od developera, neplatíte provizi.)

Prémioví partneři v Brně

Informace k nemovitosti

Nabízíme k prodeji moderně navrženou jednotku atelieru o dispozici 1+kk o celkové ploše 37 m2. Orientace na severní stranu, k atelieru přináleží zahrádka o velikosti 20 m2 přístupná přímo z jednotky a sklepní kóje /za povinný příplatek/. Nabízíme možnost dokoupit i prostorné klasické parkovací stání umístěné ve dvoupodlažních podzemních garážích.
Atelier lze využít na kancelář pro jednotlivce či malou firmu. Výhodou je možnost odpočtu DPH ve výši 21%.

Atelier je součástí projektu Pekárenský dvůr, kde jako první v Česku přinášíme koncept klubového bydlení se širokou nabídkou služeb dostupných exkluzivně pro rezidenty (například wellness, fitness, recepci se službou concierge, grill pointy, workout zónu, automyčku, dobíjecí stanice pro elektromobily, kola a další).

Toto vše můžete využít i jako majitelé tohoto atelieru.

Kolaudace tohoto jedinečného projektu proběhne v 1.čtvrtletí 2025.

Pekárenský dvůr představuje rozsáhlý bytový komplex s vlastním klidným vnitroblokem, který nabízí stylové komfortní bydlení v souladu s aktuálními světovými trendy. Architektura domů klade důraz na maximální prosvětlení interiérů, pracuje s vysoce kvalitními a nadčasovými materiály a zároveň odkazuje k industriální minulosti lokality. Skvělá poloha, v dynamicky se rozvíjející čtvrti brněnských Zábrdovic, podtrhuje docházková vzdálenost historického centra města, výborná dopravní obslužnost, kompletní občanská vybavenost i blízkost oblíbených brněnských parků.


Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Cena
4 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Prodej přímo od developera, neplatíte provizi.
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Bratislavská, Brno
ID
00023
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
57 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
37 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Monika Taranzová

Monika Taranzová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje kanceláří v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu