Prodej pozemku pro bydlení, Staré Křečany, 126248 m2

Staré Křečany

4 639 614 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 111 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Starých Křečanech

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k pozemku

Hledáte jedinečnou investiční příležitost a zároveň hledáte místo s potenciálem pro realizaci stavebních projektů? Tak to mám pro Vás naprosto ideální nabídku.

Jedná se o prodej zemědělského pozemku o celkové výměře 12,6 hektarů v obci Staré Křečany, okres Děčín, kraj Ústecký. Obrovskou výhodou pozemku je jeho stavební část, která je vhodná pro výstavbu rodinných domů.

Základní informace:
– katastrální území Staré Křečany – LV 788
– celková výměra 126 248 m²
– parcela číslo 3926
– trvalý travní porost
– výhradní vlastnictví
– zástavní právo smluvní bude vyřešeno při prodeji
– na pozemku hospodaří majitelé

Informace k pozemku:
Pozemek se rozkládá na rozsáhlé ploše, nabízí možnosti zemědělského využití a zároveň disponuje částí určenou pro výstavbu. Dle územního plánu se cca 0,46 hektarů nachází v plochách bydlení S42. Hlavní využití je pro bytové domy, rodinné domy nebo domy pro rodinnou rekreaci. Více se můžete dočíst v územním plánu, který najdete na stránkách www.farmystejskal.cz/pozemky.

Pozemek je situován v oblasti s krásným výhledem na okolní krajinu, kde klid sousedí s výbornou dostupností a infrastrukturou. Pozemek je umístěn pouze 4 minuty chůze od základní školy, 8 minut od mateřské školy a 6 minut od nejbližších potravin, což z něj činí ideální místo pro rodiny s dětmi nebo pro ty, kteří hledají pohodlí a snadný přístup k základním službám. Tato lokalita je především pro ty, kteří hledají útočiště před městským shonem, avšak nechtějí se vzdát pohodlí moderního života.

Staré Křečany je obec, která se nalézá na západním úpatí Lužických hor v okrese Děčín, ve střední části Šluknovského výběžku, poblíž města Rumburk. Má 1297 obyvatel. V místní části Panský se nachází prameny Mandavy. Patří k ní části obce Nové Křečany, Panský, Brtníky, Kopec a Valdek ležící na západním konci hranici Národního parku České Švýcarsko.

Nenechte si ujít tuto vzácnou příležitost investovat do zemědělského pozemku s možností budoucí výstavby. Věřím, že Vás tato nabídka zaujala a proto mě neváhejte kontaktovat na telefonním čísle nebo e-mailové adrese. Rád zodpovím všechny Vaše dotazy.

Parametry pozemku

Cena
4 639 614 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Staré Křečany
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
126248 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Ondřej Stejskal

Ondřej Stejskal

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Starých Křečanech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu