Prodej bytu 3+1, Hranice, Hromůvka, 69 m2

Hromůvka, Hranice I-Město

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Hranicích

Informace k bytu

NEMOVITOST JE V REZERVACI KONKRÉTNÍM ZÁJEMCEM


Hledáte byt v klidné a dostupné městské částí města Hranice, s výbornou občanskou vybaveností a bezproblémovým parkováním v dosahu? Nabízíme Vám právě takový, a to o dispozici 3+1, užitné ploše 69 m, původním a udržovaném stavu v atraktivní lokalitě Hromúvka. Bytová jednotka je umístěna ve 3. NP panelového bytového domu. V celém bytě jsou nová plastová okna včetně balkonu. K bytu náleží sklepní koje a ke společnému užívání slouží kolárna. Vytápění a ohřev vody je řešen dálkově. Bytová jednotka je vhodná i jako investice k dlouhodobému pronájmu. V okolí domu se nachází dětské hřiště, mateřská školka, venkovní posilovny.

Hranice (německy Mährisch Weißkirchen, latinsky Alba Ecclesia), někdy mylně uváděny též jako Hranice na Moravě, jsou město v okrese Přerov v Olomouckém kraji, 23 km severovýchodně od Přerova na soutoku Bečvy a Veličky, jihozápadně od Ostravy a východně od Olomouce. Město má rozlohu přibližně 52,5 km a žije zde přibližně 18 tisíc obyvatel.

Říkáte si, to je přesně to, co hledám? Tak není nic jednoduššího, než- li zavolat a domluvit se na prohlídce.

Swiss Life Select Vám nabízí možnost vypracování nezávislé tvorby financování na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti.

Více informací u makléře Petra Kubíčka, který se bude těšit na společnou prohlídku.

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 3. 2024
Adresa
Hromůvka, Hranice I-Město
ID
22087
Stavba
Panelová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
69 m2
Patro
3. z 6
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
69 m2
Plocha nemovitosti
69 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Betonová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Satelit, Kabelová televize
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Petr Kubíček

Petr Kubíček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Hranicích (okr. Přerov)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu