Prodej kanceláře, Adamov, Třešňová, 355 m2

Třešňová, Adamov

14 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 71 009 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Adamově

Informace k nemovitosti

Prodej komerčního objektu 355 m2 užitné plochy RD, garáž/dílna 39 m2, zahrada 1005 m2

Nabízíme Vám ve výhradním zastoupení realitní kanceláře RE/MAX Vox k prodeji samostatně stojící, velkoryse pojatou třípodlažní stavbu RD (z roku 2006), s užitnou plochou domu 355 m2, nacházející se v klidné a vyhledávané lokalitě, s panoramatickým výhledem na celé město, jako centrum regionu, pod vámi se rozprostírající. Zároveň v lokalitě tzv. "zavedené", s pouhými několika málo RD.

Prostorové uspořádání domu se skládá ze suterénu a dvou nadzemních podlaží:

- z obytného 1.NP (165 m2), o dispozicí 3 +1 - zádveří, se vstupem do centrální chodby, ze které je přístup do kuchyně, spojené s prostorným obývacím pokojem (vč. krbových kamen), ze kterého se nachází přímý přístup na krytou terasu a do zahrady s bazénem. Dalšími místnostmi jsou ložnice s vestavěnými skříněmi, pracovna/dětský pokoj, koupelna (s vířivou vanou, sprchovým koutem, bidetem + toaletou), samostatné WC a technická místnost/prádelna.

V prostorách suterénu objevíte ve dvou technických místnostech plynový kotel ve skvělém stavu, sloužící jako zdroj tepla podlahovému vytápění celého domu, centrální vysavač nebo např. saunu. Z chodby suterénu je umožněn přístup na toaletu a do šatny/místnosti (např. pro kola).

Po dřevěném schodišti se dostanete do 2.NP, o velkorysé dispozici 3 + kk (137 m2) s obývacím pokojem (s možností krbových kamen) s kuchyňskou linkou a přístupem na krytý balkon (10 m2, jižní expozice), dvěma pokoji, koupelnou (vana, sprchový kout, WC) a samostatným WC.

Celý dům je postaven s důrazem na nízkou spotřebu energii, z 800 mm silných stěn z cihelného zdiva. Vytápění domu je řešeno vysoce kvalitním plynovým kotlem, v kombinaci s podlahovým vytápěním, voda (TUV) je ohřívána elektrickým bojlerem.

Dům je samostatně stojící, s perfektně střiženým trávníkem v okolí celého domu. Z prostorné terasy, na kterou je přístup francouzským oknem z obývacího pokoje, a která je v letních měsících schovaná pod zastřešenou a osvětlenou pergolou, se nabízí přístup k dominantě exteriéru. Tou je prostorný bazén, obklopený udržovanou zelení a klidovou zónou.
Garáž, na kterou navazuje přímo dílna, je připravena pro osobní automobil, a uskladnění sportovního vybavení.

V dojezdové vzdálenosti od domu se nachází veškerá občanská vybavenost, vč. různých typů škol, sportovišť i nákupních center.

Celkově je možné nemovitost popsat jako vkusně provedenou stavbu RD pro početnější rodinu, příp. jako sídlo firmy, disponující veškerým zázemím, s vyváženou funkční a estetickou kvalitou, splňující svými parametry vysoké nároky na kvalitní bydlení, se skvělou dopravní dostupností nejen do centra Českých Budějovic, ale po dálnici D3 i do Prahy (80 minut).

V případě více vážných zájemců bude kupující vybrán na základě parametrů stanovených prodávajícím.

Pokud Vás tato nabídka zaujala a máte zájem se dozvědět více informací, tak mě neváhejte kontaktovat. Budu se těšit na osobní setkání během prohlídek nemovitosti.

Parametry nemovitosti

Cena
14 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Třešňová, Adamov
ID
0297-NP00190
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
355 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
355 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Vox

Jana Palacha 324, Pardubice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Jiří Hác

Ing. Jiří Hác

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje kanceláří v Adamově (okr. České Budějovice)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu