Prodej pozemku pro bydlení, Beroun, 1027 m2

Beroun

8 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 40 508 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Berouně

Podlahy

Úklidové služby

Informace k pozemku

Prodej pěkného stavebního pozemku v klidné části Berouna.

Nabízíme Vám zajímavou možnost investice do stavebního pozemku v Berouně. Tento pozemek se nachází v klidné části města a nabízí skvělou příležitost pro výstavbu Vašeho vysněného domova.

Pozemek je rovinatý a je vhodný pro stavbu rodinného domu. Jeho rozloha 1027m2 je dostatečně prostorná, abyste si mohli naplánovat své vysněné bydlení podle svých představ. Díky klidné lokalitě si zde budete moci užívat pohodu a soukromí.

Další výhodou tohoto pozemku je jeho přístup k veškerým potřebným sítím. Elektřina, voda, kanalizace a plyn jsou zde již vybudovány a připraveny k napojení. To vám ušetří čas i finanční náklady spojené se stavbou.

Beroun samotný poskytuje příjemné prostředí, plné přírodních krás a zábavných aktivit. Najdete zde nádhernou přírodu, cyklostezky nebo turistické trasy. V blízkosti se také nachází veškerá občanská vybavenost, včetně obchodů, restaurací, škol a zdravotnických zařízení. Nájezd na dálnici D5 je autem do 5 minut, stejně jako autobusová zastávka.

Tento stavební pozemek je ideální volbou pro ty, kteří chtějí žít v klidném a idylickém prostředí. Je to investice s potenciálem pro budoucnost, která Vám umožní si postavit domov dle svých individuálních představ.

Pokud Vás zaujala tato nabídka a máte zájem se o tomto pěkném stavebním pozemku v Berouně dozvědět více, neváhejte nás kontaktovat. Rádi Vám poskytneme další informace a možnost osobní prohlídky.

Těšíme se na možnost spolupráce.

Parametry pozemku

Cena
8 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 4. 2024
Adresa
Beroun
ID
5777
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1027 m2
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr. Markéta Kelnerová

Mgr. Markéta Kelnerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Berouně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu