Prodej bytu 1+kk, Mladá Boleslav, 36 m2 (ID: 3431089)

Mladá Boleslav - Michalovice

3 731 628 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 784 Kč /za měsíc

(včetně DPH)

Prémioví partneři v Mladé Boleslavi

Úklidové služby

Informace k bytu

Prodej bytu 1+kk 36,40 m2 s lodžií 5,33 m2

Rezidence Green Mladá Boleslav je ideální investicí do moderního bydlení, která splňuje současné nadstandartní požadavky vytvářené na trhu nemovitostí. Svojí polohou nabízí ideální kombinaci mezi klidnou přírodou a přítomným městem.

K dispozici jsou i další volné byty a apartmány. V případě zájmu o prohlídku nás kontaktujte na tel. čísle 602 055 555.

Lokalita

Michalovice patří mezi klidnou a lukrativní rodinou čtvrť. Její poloha na západním okraji Mladé Boleslavi umožňuje přímý styk s přírodou a množství volnočasových aktivit. Přitom centrum města je pouhých 5 minut autem.

Občanská vybavenost

Resort Saint Martin`s Holes alias Golf Mladá Boleslav je v přímém sousedství. Tím je umožněné navštěvování restaurace a přítomných služeb, jako jsou masáže a fyzioterapie. Samotná škola golfu je možná již od dětských let. V Michalovicích naleznete i moderní dětské hřiště, školku, venkovní posilovnu a sportoviště. V Mladé Boleslavi je občasná vybavenost z hlediska lékařů, škol, zaměstnání i obchodů 100%.

Doprava

Zastávka autobusu v místě a vlastní automobil

Parkování

V projektu je plánováno 61 vlastních rozměrných garáží v suterénu domu (jedná se skutečně o garáže, ne garážová stání) a 80 venkovních parkovacích stání.

Vybavení projektu

Soukromá společná zahrada (2 000 m2) s jezírkem a prostorem pro grilování s možností klidného posezení. A že byly dotazy na komáry – poučeni vedle z Golfu Mladá Boleslav – věříme, že se do jezírka zatoulá pár kaprů a o komáry bude svědomitě postaráno. Jezírko má navíc svažitý charakter, čili na okrajích bude minimum vody, cca 30cm a postupně se bude svažovat do jednoho středu o hloubce 1,7 m. Dále se v přízemí projektu nachází 3 komerční prostory, které budeme chtít obsadit další občasnou vybaveností, zejména případnou kavárnou.

Ekologie

Protože myslíme na budoucnost, nebude chybět ani dobíjení elektromobilů. Technické řešení domu umožňuje energetickou třídu A, půjde tedy o výrazně nízkonákladové bydlení.

Technologie

Podlahové vytápění, okna s trojskly, příprava na rekuperaci, tepelná čerpadla. Vše přizpůsobené maximální možné nízkonákladovosti a komfortu. Budova je kombinací železobetonových a zděných konstrukcí.

Výhledy

Bydlení nabízí velkoformátové prosklené plochy a opravdu okouzlující výhledy jak směrem na jezírka a greeny golfového hřiště, tak díky vyvýšené poloze čtvrti i úchvatný výhled na Mladou Boleslav.

Dopravní napojení

Autem 35 min na Černý Most v Praze k metru, 40 minut do Liberce.

Dokončení projektu

Bydlení bude předáno s vybranými podlahami, dveřmi, koupelnami a s přípravou na kuchyňskou linku.
Nastěhování na konci roku 2024.

Nabídka konkrétního bytu

Prodej bytu 1+kk 36,40 m2 s lodžií 5,33 m2 (podle vyhlášky 366/2013 sb.) se nachází ve 2. NP z 6. NP + 1PP (s výtahem). Nabízí výhled s orientací na severozápad směrem na jezírka a greeny golfového hřiště. Součástí dispozice je..

Parametry bytu

Cena
3 731 628 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Mladá Boleslav - Michalovice
ID
00005
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
36 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 27 lidí

Prodejce

Martin Nesládek

Martin Nesládek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Mladé Boleslavi?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu