Prodej bytu 2+kk, Praha - Zličín, Na Radosti, 59 m2 (ID: 3431141)

Na Radosti, Praha 5 - Zličín

Rezervováno
Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Rezervováno zájemci)

Prémioví partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k bytu

Rezervováno zájemci. Nový bytový dům Na Radosti - Zličín ; dokončení 7/2024 ; možnost nastěhování 8/2024 ; malý vilový dům s unikátní atypickou architekturou ; energetická třída B – velmi úsporná budova ; stabilizovaná okolní zástavba ; nadstandardní provedení – podlahové vytápění, trojskla, rekuperace vzduchu, řízení teploty v jednotlivých místnostech s dálkovým ovládáním přes mobilní aplikaci, příprava elektroinstalace pro chytrou domácnost, velkoformátová dlažba a obklady, značkové zařizovací předměty….
Předmětem prodeje je byt s výhledem do zahrady o velikosti 59 m2 s dispozicí 2+kk, situovaný v 1. NP. V případě tohoto bytu se jedná o velice zajímavý poměr cena/výkon neboť při relativní kompaktnosti byt obsahuje dvě výrazně prosklené obytné místnosti a 4 samostatné místnosti příslušenství – zádveří, koupelnu, toaletu a velkou šatnu s pračkou. Z hlavní obytné místnosti je velkými prosklenými stěnami výhled do vnitrobloku. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, vanou a umývadlem. Okna ložnice podél přístupu do vnitrobloku budou vybavena elektricky ovládanou fólií na bází tekutých krystalů (PDLC fólie – mléčné sklo). Součástí jednotky je zděný sklep (5 m2).
Dům je orientován do klidného a tichého vnitrobloku mezi rodinné domky se zahrádkami v zástavbě Starého Zličína, 10 min chůze od stanice metra Zličín a obchodního centra Metropole Zličín. V těsném sousedství nově vznikající čtvrti Nový Zličín s obchody, službami, poliklinikou i školou.
Byt, dům, i jeho okolí Vám rádi osobně ukážeme. Více informací na webu prodejce, či u makléře zakázky.

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Rezervováno zájemci
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Na Radosti, Praha 5 - Zličín
ID
RAKRS802ND
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
59 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
59 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RAK CZ a.s.

Revoluční 725/11, Praha, Staré Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Roman Soukup

Roman Soukup

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 5?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu