Prodej bytu 1+kk, Brno, Štefánikova, 63 m2 (ID: 3431185)

Štefánikova, Brno

Rezervováno
4 150 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 778 Kč /za měsíc

(+ provize RK)

Prémioví partneři v Brně

Informace k bytu

Je nám potěšením Vám nabídnout ke koupi atypický designový suterénní nebytový prostor. Tento otevřený ateliér se nachází v historickém domě situovaném v zahradě vnitrobloku na ulici Štefánikova v oblíbené lokalitě Brna - Králově Poli.

Historický cihlový dům prošel v roce 2020 kompletní rekonstrukcí včetně kompletních zemních izolací.

Celková výměra ateliéru činí 63 m2. Aktuálně je celý prostor otevřený a nepřepažený. V případě zájmu zde může nový majitel dobudovat příčky a prostor rozdělit.

Nábytek a vybavení z fotografií zde může zůstat. Kuchyňský kout je minimalistický a designový. Je zde také prostor pro pračku. Koupelna je vybavena prostorným sprchovým koutem a je spojená s toaletou. Okna jsou plastová.

Dominantou celého prostoru jsou přiznané klenby z opískovaných cihel. Netradiční design je rovněž doplněn podlahou také z cihel. Díky cihlám prostor a podlaha příjemně akumuluje teplo.

Rovněž potěší nízké měsíční náklady: 2.736 Kč (voda, teplá voda, topení, fond oprav apod.). S kvalitním připojením k internetu není v prostorech žádný problém.

V blízkém okolí se nachází veškerá občanská vybavenost. Zastávka tramvaje (Kartouzská) leží pouze 150 m od domu. Jízda MHD do centra města trvá přibližně 10 min. V okolí se nachází také velká nákupní centra, sportovní haly, kavárny, restaurace a mnoho dalšího.

Ateliér je k dispozici ihned. Jeho nákup je možné financovat hypotečním úvěrem.

Prostor je vhodný také na komerční využití nebo pronájem.
Těším se na Vás na prohlídkách.

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
4 150 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ provize RK
Aktualizováno
11. 5. 2024
Adresa
Štefánikova, Brno
ID
37867
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
63 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Mgr. Michaela Jakeš Bočová

Mgr. Michaela Jakeš Bočová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu