Prodej restaurace, Vysoký Chlumec, 394 m2 (ID: 3433634)

Vysoký Chlumec

9 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 891 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Vysokém Chlumci

Podlahy

Úklidové služby

Revize elektrických zařízení

Informace k nemovitosti

V zastoupení majitele nabízíme k prodeji Penzion Židovna s restaurací v malebném Vysokém Chlumci. Městys Vysoký Chlumec má strategickou polohou, od Příbrami je vzdálen 32 km, Sedlčany 7 km, turistické cíle jako je např. Zvíkov 35 km, lyžování na Monínci je vzdáleno 16 km a Praha je vzdálena 77 km.

Židovna se nachází v samotném centru obce. Základy objektu jsou z 15. století. Budova byla velmi citlivě rekonstruována, funkční interiér se snoubí s původními historickými prvky.

V přízemí objektu se nachází restaurace se salonkem, plně vybavenou kuchyní, kanceláří a sklady. Dále je zde technické zázemí budovy a sklep.

Tři prostorné apartmány jsou řešeny tak, aby si jejich uživatelé užili klidu a velkého prostoru. Stávající kapacita dvanácti lůžek plus přistýlky a dětské postýlky může být ještě rozšířena.

V letních měsících je možné využít zahradu za budovou, která sloužila jako venkovní posezení pro restauraci.

Vzhledem k tomu, že jsou všechny apartmány vybaveny kuchyňskými linkami, nabízí se možnost přebudování restaurace a jejího zázemí na další apartmán. Případně je možné budovu rozdělit na jednotlivé byty k celoročnímu či rekreačnímu bydlení.

Parkování je možné před budovou nebo na přilehlých veřejných parkovacích stáních.

Součástí inzerátu jsou 2D a 3D půdorysy, na kterých jsou uvedeny výměry jednotlivých místností a dispoziční řešení. Doporučujeme Vám shlédnout video a projít si fotogalerii. Některé realitní inzertní servery bohužel zveřejnění videa technicky neumožňují - v tomto případě Vám na vyžádání rádi video zašleme.

Parametry nemovitosti

Cena
9 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Vysoký Chlumec
ID
J09945
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
405 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
394 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 22 lidí

Prodejce

Ilona Vazačová

Ilona Vazačová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje restaurací v Vysokém Chlumci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu