Prodej bytu 4+1, Praha, Vojtěšská, 155 m2

Vojtěšská, Praha

24 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 119 095 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme exkluzivní příležitost k zakoupení luxusního bytu 4+1 v srdci Prahy 1. Tato impozantní nemovitost se nachází v prestižní lokalitě a nabízí prvotřídní životní prostředí s jedinečným stylem.

Hlavními atributy tohoto bytu je prostornost. Byt o rozloze 155 metrů čtverečních nabízí prostornou a obývací místnost s dostatkem přirozeného světla, která slouží jako skvělé místo pro setkání s rodinou a přáteli. Kuchyně je plně vybavena spotřebiči a nabízí dostatek úložného prostoru. Tři samostatné ložnice zajišťují dostatek soukromí a pohodlí pro všechny obyvatele. Každá z ložnic nabízí dostatek prostoru. Jedna ložnice je vybavena vlastní koupelnou pro dodatečný komfort a soukromí, než potrhuje balkón směrovaný do vnitrobloku. Další dvě ložnice sdílejí prostornou koupelnu, která je přístupná přímo z chodby. V chodbě se pak nachází samostatná toaleta pro návštěvy.

Tato výjimečná nemovitost se nachází v luxusním bytovém domě s vlastní recepcí, která přináší další úroveň bezpečnosti a pohodlí. Příjemný personál na recepci je přítomný 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, což zajišťuje maximální pohodlí a bezpečnost pro všechny obyvatele.

Poloha tohoto bytu je naprosto ideální. Sousedí s historickými památkami, významnými kulturními institucemi a špičkovými restauracemi. Přítomnost veškerých obchodů a služeb v blízkosti zaručuje pohodlný životní styl a snadný přístup ke všem potřebným zařízením.

Tato exkluzivní nemovitost je skutečným pokladem, který je připraven splnit všechna vaše očekávání. Pokud hledáte luxusní bydlení v samém srdci Prahy 1, neváhejte a kontaktujte nás pro více informací a domluvení prohlídky.

Parametry bytu

Cena
24 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
21. 2. 2024
Adresa
Vojtěšská, Praha
ID
7883
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
155 m2
Patro
3. z 5
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
155 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické, Jiné
Komunikace
Dlážděná
Telekomunikace
Telefon, Internet, Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Balkon
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 122 lidí

Prodejce

Jaroslav Vosádka

Jaroslav Vosádka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1 v Praze?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu