Prodej chalupy, Trstěnice, 697 m2 (ID: 3436148)

Trstěnice

1 120 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 5 338 Kč /za měsíc

(v případě více zájemců si majitel vyhrazuje právo zvolit nejvýhodnější nabídku)

Prémioví partneři v Trstěnici

Informace k domu

Nabízíme Vám k prodeji chalupu s vlastním pozemkem s celkovou plochou 697 m2 (220 m2 chalupa a 477 m2 zahrada) v obci Trstěnice nedaleko města Litomyšl. Nemovitost z 18.-19. století je v osobním vlastnictví, proto zájemci v rámci našich služeb rádi nabídneme výhodné financování.

Dispozice chaty: vstupní veranda s místem pro posezení, velká obytná místnost s kuchyňkou s kuchyňskou linkou a kamny na tuhá paliva, koupelna s vanou, umyvadlem a WC. Nebytovou částí chalupy je sklep, garáž, stodola a nezabydlená půda.

Střecha je sedlová, pokrytá pálenými taškami, udělána roku 1998. Elektřina 230/400 je v chalupě zavedena. Podlahy jsou betonové, ve sklepě je pouze štěrk. Okna jsou původní dřevěná. Na pozemku se nachází studna s pitnou vodou, která je přivedena do chaty.

Jedná se o klidné místo, ideální na rekreaci a odpočinek. Příjezd k nemovitosti je po zpevněné cestě. Veškerou občanskou vybavenost naleznete v nejbližším městě Litomyšl nebo Svitavy.

Podrobné informace naleznete na www.chalupatrstenice.cz U každé mé chalupy najdete samostatnou webovou stránku nemovitosti, profesionální fotografie, 3D půdorysy, videoprohlídku, videozáběry z dronu a virtuální prohlídku chalupy. V případě zájmu o více informací mě neváhejte kontaktovat.

Těším se na setkání s Vámi.

Parametry domu

Cena
1 120 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
v případě více zájemců si majitel vyhrazuje právo zvolit nejvýhodnější nabídku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Trstěnice
ID
1102/3056
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
697 m2
Plocha nemovitosti
697 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Realitní kancelář Pohoda

B. Němcové 190, Vysoké Mýto-Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 41 lidí

Prodejce

Michal  Hrdina

Michal Hrdina

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Trstěnici (okr. Svitavy)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu