Prodej bytu 2+kk, Praha - Žižkov, Cimburkova, 52 m2

Cimburkova, Praha 3, Žižkov

9 100 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 43 368 Kč /za měsíc

(Včetně právních a realitních služeb)

Prémioví partneři v Praze 3

Stěhovací služby

Informace k bytu

Představujeme Vám exkluzivní nabídku bytové jednotky 2+kk o užitné ploše 52 m², která se nachází v oblíbené a dynamicky se rozvíjející lokalitě Prahy - Žižkov. Tento byt je ideálním místem pro život, ať už hledáte svoji první nemovitost, investiční příležitost, nebo prostě jen útulný a stylový domov v srdci Prahy.

Cena bytu je stanovena na 9 100 000 Kč, což odráží jeho kvalitu, polohu a kompletní rekonstrukci, kterou prošel. Dům, ve kterém se byt nachází, je cihlový a byl také podroben rekonstrukci – od fasády přes výtah až po stoupačky a instalaci plastových oken. Byt se nachází ve 3. patře s výtahem, což zaručuje snadný přístup a zároveň poskytuje krásný výhled na jihozápad.

Interiér bytu je navržen tak, aby co nejlépe vyhovoval potřebám moderního života. Obývací pokoj s kuchyňským koutem tvoří otevřený a vzdušný prostor, kde se snoubí funkčnost s pohodlím. Ložnice je útulným útočištěm pro odpočinek po náročném dni. Prostorná chodba, koupelna s WC a ústřední dálkové topení dodávají bytu další komfort s nízkými provozními náklady. Okna do vnitrobloku zajišťují klid a ticho, které ocení každý, kdo si přeje uniknout od ruchu města.

Lokalita Žižkov je známá svou vynikající dopravní dostupností a veškerou občanskou vybaveností v bezprostřední blízkosti. Ať už je vaším cílem rychle se dostat do centra města, navštívit místní kavárny, restaurace, nebo si užít zeleně v blízkých parcích, tento byt vám umožní vše pohodlně a rychle.

Exkluzivní zastoupení této nemovitosti zaručuje profesionální přístup a péči o všechny aspekty prodeje. Navíc nabízíme pomoc s financováním za stále nejvýhodnějších podmínek na trhu, abychom usnadnili celý proces nákupu.

Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost vlastnit byt v jedné z nejžádanějších lokalit Prahy. Pro více informací nebo pro domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vaši návštěvu a věříme, že se vám tento byt stane novým domovem.

Parametry bytu

Cena
9 100 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně právních a realitních služeb
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Cimburkova, Praha 3, Žižkov
ID
LK147455
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
52 m2
Patro
4. z 5
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
52 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické
Voda
Dálkový vodovod
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Duna House

Duna House

Michelská 300/60, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Dalibor Lidický

Dalibor Lidický

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 3?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu