Prodej chaty, Stražisko, 60 m2 (ID: 3438257)

Stražisko

925 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 4 408 Kč /za měsíc

(včetně provize a právního servisu)

Prémioví partneři v Stražisku

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rekreační chatu stojící na zastavěné ploše 40 m2 a pozemek zahrady o celkové výměře 389 m2 v chatové oblasti Stražisko – Maleny.
Jedná se o pěkné místo pro relaxaci nebo sportovní aktivity, obklopené klidem a krásným výhledem.
Chata je podsklepená, stojící na kamenné podezdívce, konstrukce chaty je dřevěná krytá plochou střechou. Do chaty je zavedena elektřina, voda je odebírána z vrtané studny umístěné na pozemku, odkanalizování je do jímky. Vytápění je lokální el. přímotopy, ohřev TUV zajišťuje el. bojler. Okna jsou plastová a dřevěná jednoduchá. Podlaha s krytinou z PVC a parkety.
Dispozice: 1.PP – sklepní prostor; 1.NP – předsíň 4,0 m2, pokoj 14,5 m2, ložnice 4,7 m2, kuchyňka 5,0 m2, záchod 0,92 m2 a koupelna se sprchovým koutem se vstupem z venku. Dále na chatu přímo navazuje zastřešená veranda.
Chata je částečně rekonstruována, nová střešní krytina a plastová okna z r. 2022, provedena přístavba koupelny, buduje se nový vstup do sklepa. V chatě je nutné dokončit drobné stavební úpravy. Chata se prodává včetně veškerého vybavení (v ceně). Celková výměra pozemků je 429 m2, pozemek zahrady je svažitý, oplocený se dvěma ovocnými stromy (švestkami). Přímo za chatou se nachází les. Parkování je možné přímo u pozemku.
Obec Stražisko poskytuje svým občanům i turistům veškeré služby, které jsou potřebné. K hlavním patří pošta, knihovna, pohostinství, smíšené zboží, lékaři a v letních měsících možnost využití koupaliště.

Parametry domu

Cena
925 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Stražisko
ID
9616
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
60 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
429 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

REAL MORAVIA

Dukelská brána 213/4, Prostějov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 64 lidí

Prodejce

František Studený

František Studený

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Stražisku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu