Prodej pozemku pro bydlení, Podbořany, 2629 m2 (ID: 3438387)

Podbořanský Rohozec

1 388 112 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 6 615 Kč /za měsíc

(Včetně provize, právního servisu a advokátní úschovy)

Prémioví partneři v Podbořanech

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k pozemku

Výborná investice včetně kompletní projektové dokumentace za 190.000,-Kč na jeden rodinný dům 5 +1/garáž, včetně stavebního povolení k výstavbě tohoto RD. Ušetříte zdlouhavé řízení trvající i přes rok a můžete začít okamžitě stavět.

Exklusivně nabízíme k prodeji nově oplocený pozemek s možností výstavby dvou rodinných domů, o výměře 2.629 m2, v obci Podbořanský Rohozec, pouhých cca deset kilometrů od města Podbořany okr. Louny. Leží na úbočí Doupovských hor a je zahrnut v územním plánu v sekci BI. Zde citace územního plánu:

,, Jedná se o území pro individuální formy bydlení v rodinných domech pro bydlení v kvalitním prostředí, umožňujícím nerušený a bezpečný pobyt a každodenní rekreaci a relaxaci obyvatel, dostupnost veřejných prostranství a občanského vybavení. Dále pozemky rodinných domů včetně souvisejících doplňkových staveb k funkci bydlení (skleníky, bazény, zahradní domky, přístřešky apod.).

Zastavěnost pozemku je 40% z celku, je rovinatý, obdélníkového charakteru a nachází se ve velice klidné části obce. Výhodou tohoto pozemku je ideální orientace na jih s výhledem do širokého okolí ze třech stran bez sousedů, s celodenním prosluněním. Přímo na pozemku je vlastní vodovodní přípojka ukončená v šachtě na vlastním pozemku, studna plná vody a vlastní přípojka elektřiny už ve vlastním elektrickém rozvaděči. Stavební povolení počítá s vlastní čistírnou odpadních vod.

Podbořanský Rohozec je půvabně usazený mezi zalesněnými výběžky Doupovských hor, asi deset kilometrů západním směrem od Podbořan (okres Louny, kraj Ústecký). Obec se rozkládá v nadmořské výšce 480 - 510 metrů nad mořem. V obci trvale bydlí do 150 obyvatel a je zde i 28 rekreačních objektů. Obcí protéká Rohozecký potok a náleží tak do povodí řeky Ohře. Dopravní obslužnost je obci zajišťována vlastní dopravou obyvatel a formou autobusové dopravy spravovaná Dopravou Ústeckého kraje. V obci je obsluhována linka 778 (Podbořany Nepomyšl Podbořanský Rohozec a zpět). Veškerá občanská vybavenost je v nedalekých Podbořanech. Právně nezatížený pozemek možno financovat hypotečním úvěrem, který vám zdarma zprostředkujeme a vyřídíme.

Parametry pozemku

Cena
1 388 112 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize, právního servisu a advokátní úschovy
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Podbořanský Rohozec
ID
359/4497
Plocha nemovitosti
2629 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Amazing Reality s.r.o.

Rumunská 1798/1, Praha, Nové Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Pavel Helembai

Pavel Helembai

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Podbořanech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu