Prodej - jiné, Hnanice, 62 m2

Hnanice

1 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 6 148 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Hnanicích

Informace k nemovitosti

Nabízíme k prodeji vinný sklep situovaný v hlavní sklepní uličce ve vinařské obci Hnanice, která se nachází 8 km od historického města Znojma. Obec je skvělou kombinací klidu a zároveň blízkosti města Znojma. V obci se během roku koná několik vinařských akcí, během kterých je tento sklep přímo v centru dění. Ulice, ve které se sklep nachází, totiž patří k nejpůvodnějším sklepním uličkám Znojemska.

Nadzemní část nemovitosti je funkčně rozdělena na dvě poloviny. Prodávaná část lisovny má užitnou plochu 62 m2. Lisovna vede do společné chodby navazující na schodiště. Schodištěm dojdete až do společného sklepního prostoru, ze kterého vedou dvě sklepní chodby ideální pro uchovávání vína. Sklepní chodba je dlouhá 21,6 m a široká 2,2 m. Celkový rozměr sklepní chodby je tedy 48 m2. Klenby jsou vystavěny z cihel a kamene. Nad lisovnou se nachází prostorná půda, kterou je možné zrekonstruovat pro další využití a vytvořit oblíbenou kombinaci vína a ubytování.

Součástí lisovny je také nově zrekonstruovaná koupelna se záchodem. Pro vytápění prostoru lisovny jsou k dispozici nová kamna. Sklep je napojen na veškeré inženýrské sítě.

Pokud hledáte místo, kde můžete spojit svou vášeň pro víno s autentickým prostředím, tento vinný sklep je pro vás ideální volbou. Vybavený historickým charakterem, moderním komfortem a výjimečnou polohou, nabízí tento sklep nejen skvělý prostor pro výrobu a skladování vína, ale i možnost stát se součástí vinařské komunity.

Budete-li potřebovat pomoci s financováním této nemovitosti, rádi Vám pomohou naši kolegové.
Pokud Vás tato nabídka zaujala, moc ráda se s Vámi setkám na prohlídce.

Parametry nemovitosti

Cena
1 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Hnanice
ID
01081
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
62 m2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Dlážděná
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ing. Elena Hřebabecká

Ing. Elena Hřebabecká

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ostatních nemovitostí v Hnanicích?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie ostatních.


Vybrané články z našeho blogu