Prodej pozemku pro komerční výstavbu, Říčany, Raisova, 784 m2

Raisova, Říčany

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Říčanech

Úklidové služby

Informace k pozemku

Nabízím ke koupi menší developerský projekt - pozemek včetně staršího rodinného domu s povolením na demolici a s platným stavebním povolením na výstavbu rodinného domu se 4 bytovými jednotkami na lukrativní adrese v obci Říčany u Prahy. Celková plocha pozemku činí 784 m2. Poloha na mapě u inzerátu je reálná poloha pozemku. V inzerci jsou použity skutečné vizualizace projektu. Veškerá dokumentace je k dispozici na vyžádání.

Projekt počítá s výstavbou 4 jednotek (každá jednotka = řádový rodinný dům). Každá jednotka je uspořádaná do jednoho podzemního a svou nadzemních podlaží. V podzemním podlaží je vždy garáž pro 2 auta, sklad a technické zázemí (kotelna). V prvním nadzemním podlaží je zádveří, WC, obývací pokoj s kuchyní a jídelnou, a ve druhém nadzemním podlaží jsou 3 pokoje, koupelna, WC a šatna. Ke každé jednotce bude patřit předzahrádka o výměře cca 90 m2. Předpokládaná čistá užitná plocha každé jednotky je cca 110 m2, celková podlahová plocha každé jednotky je cca 165 m2, celkový počet jednotek je 4, celkový počet garážových stání je 8.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Raisova, Říčany
Plocha nemovitosti
784 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Admireal s.r.o.

U Mlýnského kanálu 699/18, Praha, Karlín

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Alesya Bigun

Alesya Bigun

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro komerční výstavbu v Říčanech (okr. Praha-východ)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu