Prodej pozemku pro komerční výstavbu, Veleň, 18816 m2 (ID: 3504552)

Veleň

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK)

Prémioví partneři v Veleni

Úklidové služby

Informace k pozemku

Prodej komerčního a průmyslového areálu, o celkové ploše 18816 m2, v k.ú. Veleň , Praha - východ.
Areál je situován na kraji obce Veleň, v zóně určené pro podnikání a živnostenskou činnost (PV), je přístupný od obce Přezletice a části Praha -Vinoř, z druhé strany pak od Čakovic a Letňan.
Má strategickou polohu díky naplánovanému severovýchodnímu obchvatu Prahy, kdy sjezd a napojení na obchvat bude ve vzdálenosti 2 km u obce Přezletice. Díky rozširování výstavby Prahy tímto směrem od Čakovic a Letňan, má areál významnou polohu i v dlouhodobém horizontu.
V současné době je v areálu a na pozemcích realizováno skladování a manipulace s pneumatikami a protektory. V areálu jsou k dispozici přízemní sklad ( 346 m2 ) , sklad s rampou ( 1261 m2 ) , kanceláře ( 124 m2 ), kotelna ( 87 m2 ) , rodinný dům ( 162 m2 ), požární nádrž ( 208 m2 ) a volná plocha ( 16628 m2) . Areál je napojen na veškeré inženýrské sítě, včetně obecního vodovodu, kanalizace, elektřiny, má i vlastní studnu a přípojka plynu je k dispozici přímo na pozemku.

Dle územního plánu obce Veleň je možno na pozemcích a v areálu realizovat provoz nerušící výroby, služeb, skladování a spediční činnost. Díky rozvojovým plánům obce je možno na pozemcích také vybudovat bydlení pro seniory, Alzheimer centrum, zdravotnické zařízení s navazujícími sociálními službami, ordinacemi lékaře, zubaře, pediatra, gynekologa a součastně umístění ve služebních bytech a bytech majitelů zařízení.

Pro bližší informace o podmínkách prodeje a prohlídku areálu, kontaktujte makléře.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Veleň
ID
00030
Plocha nemovitosti
18816 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Tomáš Eichner

Ing. Tomáš Eichner

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro komerční výstavbu v Veleni?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu