Prodej rodinného domu, Nová Ves pod Pleší, V Aleji, 150 m2 (ID: 3438938)

V Aleji, Nová Ves pod Pleší

12 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 59 524 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Nové Vsi pod Pleší

Podlahy

Úklidové služby

Revize elektrických zařízení

Informace k domu

Přímý majitel nabízí k prodeji jednu polovinu dvojdomu (jednotka B) na klidném místě s výhledem na pole a les. Nemovitost se nachází v sezdravém prostředí brdských lesů v Nové Vsi pod Pleší, výhodné umístění však umožňuje zároveň rychlé spojení do Prahy či Příbrami.

Dům je před dokončením a zájemce má možnost provést klientské úpravy. Dům je postaven z červené cihly a je velmi dobře zateplen (polystyren 20cm). Mezi domy je 50 cm nosná zeď se zvukovou a vibrační dilataci. Před domem je parkoviště s přístupem na zahradu.

V přízemí je prostorná chodba s šatnou, technická místnost s dalším úložným prostorem, pracovna, koupelna a prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na terasu. Pod schodištěm do druhého patra najdete další úložný prostor. V patře jsou celkem tři pokoje se samostatnou šatnou před každou ložnici, wc, velká koupelna a chodba s vylezem na střechu. Pod střechou je spousta dalšího úložného prostoru. Dům je vytápěn úsporným tepelným čerpadlem a v kombinaci s podlahvym topením nabízí komfortní a úsporné bydlení. U každého okna je příprava pro venkovní žaluzie nebo rolety, příprava na alarm a kamerový systém.

V Nové Vsi najdete veškeré potřebné obchody a služby. Další služby a obchody jsou vzdálené jenom 5 km v Mníšku pod Brdy. Smíchovské nádraží a nejbližší metro je vzdálené pouze 25 min (po dálnici D4) a do Prahy se dostanete nejen autobusem, ale i vlakem (4 min).

Parametry domu

Cena
12 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
V Aleji, Nová Ves pod Pleší
ID
novavespodplesi
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
145 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
150 m2
Plocha nemovitosti
590 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Anton Poliščuk

Anton Poliščuk

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Nové Vsi pod Pleší?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu