Pronájem bytu 2+kk, Praha - Stodůlky, Běhounkova, 46 m2

Běhounkova, Praha

20 800 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Praze

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme k pronájmu velice pěkné, slunné a téměř nezařízené 2+kk (46 m2) v 6. patře s výtahem v pražských Stodůlkách nedaleko metra Nové Butovice.
V bytě s krásným výhledem do vnitrobloku, který je ihned k nastěhování, byla právě dokončena totální rekonstrukce. Zcela nová je plně vybavená kuchyňská linka s veškerými spotřebiči včetně myčky nádobí a indukčního vařiče.
Z chodby se vchází do předsíně s půdorysem ve tvaru L, první dveře zleva vedou na toaletu a druhé do koupelny s vanou. Novotou se třpytí veškeré sanitární vybavení s obkladačkami i velkoformátovou dlažba na podlaze.
Přímo naproti vchodovým dveřím je ložnice (cca 14 m2) a vedle ní se nachází obývací pokoj (cca 20 m2) s kuchyňským koutem. Obě místnosti mají okna orientována jižním směrem, která budou osazena novými stříbrnými žaluziemi. I když je byt nabízen nezařízený, majitel ho může po případné dohodě nábytkem vybavit.
V místě s veškerou občanskou vybaveností nejsou parkovací zóny. Kdo preferuje MHD, se z nedaleké zastávky autobusu Nušlova dostane na metro Nové Butovice za tři minuty. Stejná trasa trvá pěšky asi deset minut. Do samého centra na Anděl pak metro jede pouhých 9 minut.
Kromě nájmu 20 800 Kč měsíčně se v bytě, který je vhodný maximálně pro dvě osoby, platí zálohy za služby 3 500 Kč (např. topení, voda, domovní odpad a výtah), spotřeba elektrické energie v bytě se převádí na nájemce. Vratnou kauci tvoří tři nájmy včetně poplatků, provize je 20 800 Kč. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat a rádi zorganizujeme prohlídku.

Parametry bytu

Cena
20 800 Kč /za měsíc
Aktualizováno
17. 3. 2024
Adresa
Běhounkova, Praha
ID
11149
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
46 m2
Patro
7. z 9
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
46 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 51 lidí

Prodejce

Makléř 15 QARA

Makléř 15 QARA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu