Prodej rodinného domu, Otnice, Pod Vodárnou, 105 m2 (ID: 3439243)

Pod Vodárnou, Otnice

9 099 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 43 363 Kč /za měsíc

(Cena včetně provize RK)

Prémioví partneři v Otnicích

Informace k domu

Realitní společnost ŠTUMPA Reality nabízí k prodeji rodinný dům v ulici Pod Vodárnou v obci Otnice.

Jedná se o dvoupodlažní objekt, který byl zkolaudován v roce 2018 s dispozicí 4kk. Dům je umístěn na pozemku o celkové výměře 348 m2, za domem je zahrada s terasou. Terasa je zastřešená. Na zahradě je vyveden přívod vody pro ruční kropení trávníku, dále je terasa opatřena venkovní zásuvkou. Zahrada je přístupná z obývacího pokoje i z ulice a lze na ni zaparkovat osobní automobil.

Po vstupu do domu vás čeká předsíň, ze které je přístup do komory, na WC a do prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem o výměře cca 41 m2. Prostor WC je využíván i pro pračku a sušičku. Přítomnost odpadů zde umožňuje zbudování sprchového koutu. V obývacím pokoji s kuchyňským koutem je nachystán kouřovod pro zbudování krbu. Kuchyňská linka je vybavena veškerými spotřebiči. Digestoř je opatřena uhlíkovým filtrem. Výška kuchyňské linky je ve výšce 103 cm a tudíž umožňuje pohodlnou přípravu pokrmů. Z obývacího pokoje vede schodiště do 2. NP. Schodiště ústi v chodbě, ze které je přístup do všech místností a to 3 pokojů, šatny a koupelny s WC.
Konstrukce domu je zděná z plynosilikátových tvárnic YTONG. Strop v 1. NP je monolitický ze ŽB. Střecha domu je plochá s povlakovou krytinou tvořena trámovým stropem. Fasáda je zateplena EPS 150 mm, obvodová stěna k sousednímu objektu je dilatována 50 mm EPS. Okna jsou plastová s izolačním trojsklem. Vstupní dveře jsou hliníkové. Podlahy v domě jsou vinylové.

Dům je vybaven dvěma požárními detektory a podlahovým vytápěním. Místnosti nad 6 m2 jsou opatřeny termostatem. Vytápění je řešeno pomocí plynového kotle. Internet je bezdrátový.
Dům je napojen na plyn, elektřinu a obecní vodovod a kanalizaci.

Obec Otnice je vzdálena 17 km od Brna a 11 km od Slavkova u Brna. V Otnicích se nachází základní občanská vybavenost jako je mateřská a základní škola, speciální mateřská a základní škola, potraviny, Česká pošta, Zásilkovna, dětský a praktický lékař nebo restaurace.
Pokud Vás nemovitost zaujala, neváhejte mě kontaktovat.

Parametry domu

Cena
9 099 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně provize RK
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Pod Vodárnou, Otnice
ID
0186
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
105 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
348 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Zdeněk Štumpa

Zdeněk Štumpa

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Otnicích?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu