Pronájem rodinného domu, Praha - Nebušice, Dubová, 412 m2 (ID: 3440200)

Dubová, Praha 6 - Nebušice

95 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky 11.500,- Kč, kauce: 2 nájmy)

Prémioví partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Informace k domu

Moderní, 5-ložnicový, nezařízený, samostatně stojící rodinný dům k pronájmu, se 4 koupelnami, saunou, venkovním bazénem a velkou zahradou, 6+1, 412m2. Nemovitost se nachází v klidné rezidenční lokalitě v Nebušicích, v blízkosti Divoké Šárky, nedaleko zastávky autobusu (9 minut autobusem ke stanici metra Bořislavka) a jen několik minut jízdy do Mezinárodní školy. Dobrá dostupnost také do Riverside školy a na letiště.

Dispozice přízemí domu: vstupní předsíň, hala, obývací pokoj s krbem a vstupem na terasu a zahradu s bazénem, otevřená plně vybavená kuchyň (sklokeramická varná deska, trouba, myčka, lednice s mrazákem a mikrovlnná trouba) se spíží, ložnice/pracovna se vstupem na zahradu, koupelna s přístupem z ložnice i z haly (sprchový kout, umyvadlo a toaleta), šatna, samostatné WC a vstup do garáže. 1. patro: 4 ložnice (2 mají vestavěné skříně a 1 z nich i balkon), šatna s vestavěnými skříněmi a 2 koupelny (jedna s vanou, umyvadlem, toaletou a bidetem a druhá se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou). Suterén: sauna s koupelnou (sprchový kout, umyvadlo, toaleta) a odpočívárnou, velká prádelna/kotelna, skladová místnost, technická místnost a schodiště do bazénu.

Dřevěné plovoucí podlahy a dlažba. Alarm, kabelový a wifi internet, satelit, vestavěné skříně, plynové topení, předokenní elektrické rolety, pračka se sušičkou. Součástí domu je dvougaráž. U domu je velká zahrada (748m2) s venkovním zastřešeným bazénem (8 x 3m).

Kauce: 2 nájmy. Nájemné: 95.000,- Kč + poplatky cca 11.500,- Kč/měsíc. K dispozici: cca od 10.6.2024.

Parametry domu

Cena
95 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky 11.500,- Kč, kauce: 2 nájmy
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Dubová, Praha 6 - Nebušice
ID
V1601S
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
412 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
412 m2
Plocha nemovitosti
959 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Marcela Skalníková

Marcela Skalníková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu rodinných domů v Praze 6?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu