Prodej rodinného domu, Rohle - Janoslavice, 180 m2

Rohle, Janoslavice

2 250 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 723 Kč /za měsíc

(kompletní cenová nabídka včetně všech obvyklých poplatků a služeb)

Prémioví partneři v Rohli

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k domu

Nabízíme ke koupi zajímavě řešený rodinný dům stojící ve svahu nad příjezdovou silnicí ve vesnici Janoslavice u Rohle. Janoslavice jsou malou vesničkou v kopcovité krajině s lesy, poli a loukami. Vlak tudy sice nevede, autobus sem však pravidelně jezdí. Je zde dětské hřiště a hospůdka, ZŠ, MŠ, lékaře a další občanskou vybavenost pak nabízí a zajišťuje nedaleká Rohle. Většinu pracovních příležitostí pak nabízí společnost ÚSOVSKO sídlící v Klopině (ale pracoviště má po celém regionu), další pak ve městech Zábřehu či Mohelnici.

Dům je řešený jako téměř plnohodnotný 4+1 s verandou a koupelnou spojenou s WC. Vstoupit do domu lze buď ze strany od silnice, po schodech a přes prosklenou verandu do hlavní obytné místnosti (vhodné zejména pro návštěvy), nebo bočním vchodem ze zahrady do chodby, která vede do koupelny a do podkroví. V tom jsou 2 obytné pokojíky (mansardy). Vytápění je řešeno el. akumulačními kamny a v krásně prosvětlené kuchyni jsou pak ještě kamna americká. Nabízí se investice do kotle na tuhá paliva s rozvody do radiátorů, popř. jiná alternativa - např. tepelné čerpadlo. Podlahy jsou vylité betonem a pokryté dřevěnými fošnami. Okna jsou dřevěná kastlová dvojskla, na verandě již tedy plastová vč. dveří. Ohřev vody zajišťuje e. boiler umístěný v koupelně.

Je zde vlastní studna, umístněná v 1 ze 2 sklepů pod domem. U silnice je zděná garáž, před domem pak dřevěná šopa s betonovou podlahou, druhá pak na zahradě ve svahu a nad ní ještě nová pergola s pěkný výhledem po okolí. Odpady jsou svedeny do septiku. Dům kryje sedlová střecha s eternitovou krytinou. Celý pozemek je oplocen. Vzhledem k poloze domu by možná stálo za úvahu investovat také do fotovoltaiky.

Tato nabídka může být vhodnou koupí pro trvalé bydlení rodiny s dětmi, stejně tak může sloužit jako chalupa pro celoroční užívání.

V případě zájmu může být ke koupi i o něco níže postavený dům s dispozičním řešením 2+1, ovšem již po kompletní moderní rekonstrukci, s menším pozemkem, jenž by mohl sloužit třeba k i pronájmu. Více informací získáte u makléře nabídky.

Parametry domu

Cena
2 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
kompletní cenová nabídka včetně všech obvyklých poplatků a služeb
Aktualizováno
11. 4. 2024
Adresa
Rohle, Janoslavice
ID
00944
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
180 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
79 m2
Plocha nemovitosti
759 m2
Plocha zahrady
680 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Septik
Topení
Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Studna
Garáž
Sklep
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo OSTROV REALIT

OSTROV REALIT

Stanislava Lolka 1930/2a, Zábřeh

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 20 lidí

Prodejce

Vladimír Valouch

Vladimír Valouch

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Rohli?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu