Prodej domu na klíč, Ladná, Palašovská, 156 m2 (ID: 3441952)

Palašovská, Ladná

9 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 180 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Ladné

Informace k domu

Představujeme novostavbu rodinného domu v Ladné.
Dům má dispoziční řešení 5+kk a je členěn do dvou podlaží. Jedná se o řadový dům střední velikostní kategorie, vhodný pro početnější rodinu nebo vícegenerační bydlení.

Tento projekt nového domu v sobě snoubí dostatečný prostor k žití, ekologické bydlení s lepšími termoizolačními vlastnostmi, moderní technologie vytápění pro komfort a úsporu Vašich financí, šetrnost k přírodě, a to vše za rozumnou cenu.

V přízemí domu je navržen prostorný obývací pokoj s výstupem na krytou terasu, kuchyňský kout, ložnice, koupelna, samostatná toaleta, technická místnost s průchodem do garáže, zádveří, centrální chodba se schodištěm do druhého podlaží s úložným prostorem. Garáž pro jeden automobil, s úložným prostorem pro jízdní kola, lyže apod.
Druhé nadzemní podlaží tvoří dva pokoje se společným balkonem, šatna, koupelna (vana, wc), a ještě
jeden pokoj například jako home office pracovna. V galerii si prohlédněte ilustrativní fotografie z již zrealizované novostavby domu v Ladné.

Dům vystavíme na klíč. Komfort bydlení bude zajištěn podlahovým teplovodním vytápěním tepelným čerpadlem s autonomními termostaty, a multisplitovou klimatizací. Povrchové materiály k dokončení domu si tak můžete zvolit v barvách a dekoru dle vašeho vkusu.

Projekt domu je osazen na pozemku o výměře 495m2. Přirozené světlo v denní části domu (kuchyně, jídelna) je zajištěno francouzskými okny s orientací na jihovýchod, obývací pokoj jihozápadním směrem. Zahrada je přístupná i ze zadní části.

Zahájení stavby jaro 2024, dokončení na klíč jaro 2025.

Ladná leží 5 km od nákupní zóny Shopping Břeclav, vzdálenost do centra Břeclavi 8 km.
Dopravní dostupnost je rozsáhlá – 4 km nájezd na dálnici D2 (Brno-Bratislava), vlaková stanice Ladná směr Břeclav-Šakvice, autobus Břeclav-Podivín, a jedinečné jsou také projíždky na kole nebo procházky v nedalekém Přírodním parku Niva Dyje, kolem Janova hradu, po cyklostezce do turisty oblíbené Lednice vzdálené 7 km.

Obec Ladná se pyšní udržováním lidových tradic a pořádáním mnoho zajímavých kulturních či sportovních akcí v průběhu roku. V Ladné je široká vybavenost – základní škola, nově zbudovaná mateřská škola s hřištěm, sportovní hala, tenisové kurty, obchod s potravinami a smíšeným zbožím, hospůdky, pošta, knihovna, dětské hřiště, kadeřnictví a další služby.

Parametry domu

Cena
9 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Palašovská, Ladná
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
182 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
156 m2
Plocha nemovitosti
495 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo SCHMIDT - REALITY

SCHMIDT - REALITY

třída 1. máje 3414/11a, Břeclav

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 35 lidí

Prodejce

Michal Juráček

Michal Juráček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje domů na klíč v Ladné?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu