Prodej rodinného domu, Ladná, Palašovská, 177 m2 (ID: 3441901)

Palašovská, Ladná

5 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 164 Kč /za měsíc

(cena pozemku s hrubou stavbou RD)

Prémioví partneři v Ladné

Informace k domu

Novostavba rodinného domu č.3 má dispoziční řešení 5+kk. Dům je členěn do dvou podlaží, přízemí a obytné podkroví. Jedná se o dům střední velikostní kategorie, vhodný pro komfortní bydlení až pětičlenné rodiny.

V přízemí domu je navržen prostorný obývací pokoj s výstupem na terasu, kuchyně a jídelna, koupelna se sprchou, wc a technickým zázemím (pračka, sušička), zádveří s hlavním vstupem z ulice i vstupem do garáže, chodba se schodištěm do druhého podlaží a úložným prostorem pod schody. V neposlední řadě garáž, pro jeden automobil, propojena s domem i vstupem do zahrady. Druhé nadzemní podlaží tvoří tři pokoje, ložnice s šatnou, koupelna (vana, sprcha, wc).

Projekt domu je důmyslně osazen na pozemku o výměře 434 m2. Přirozené světlo v denní části domu je zajištěno velkorysými okny s jiho-západní a severo-západní orientací, kuchyně orientována jihovýchodním směrem.

Dům bude vystavěn do fáze hrubé stavby, tzn.základová deska, izolace proti zemní vlhkosti a radonu, kompletní obvodové zdivo, příčky, stropy, schodiště, podlahy beton, střecha včetně značkové krytiny a klempířských prvků, střešní okna. Povrchové materiály a prvky vybavení interiéru k dokončení domu si tak můžete zvolit dle svých představ. Stejně tak komfort zajišťující pohodlné bydlení jako například technologie vytápění, chlazení, ohřevu vody apod.

Zahájení stavby naplánováno v létě 2023. Předpokládaný termín dokončení domu do fáze hrubé stavby do 10 měsíců.

Lokalita Palašovské příděly se nachází v jižní okrajové části obce, kde se neočekává další výstavba, zejména díky přilehlé fotovoltaické elektrárně. Nová příjezdová cesta bude opatřena asfaltovým povrchem. Samozřejmostí je chodník i veřejné osvětlení.

Obec Ladná se pyšní udržováním lidových tradic jako jsou hody, fašank, advent s koncerty, každoroční dětský karneval, akce dobrovolných hasičů i pro děti, a mnoho dalších zajímavých kulturních či sportovních akcí v průběhu roku. V Ladné je široká občanská vybavenost - základní a mateřská škola, sportovní hala, tenisové kurty, obchod s potravinami a smíšeným zbožím, hospůdky, pošta, knihovna, dětské hřiště, kadeřnictví a další služby.

Ladná leží 5 km od nákupní zóny Shopping Břeclav, vzdálenost do centra Břeclavi 8 km. Dopravní dostupnost je rozsáhlá - 4 km nájezd na dálnici D2 (Brno - Bratislava), vlaková stanice Ladná směr Břeclav – Šakvice s přestupem směr Brno-Olomouc, autobus Břeclav – Podivín. Jedinečné jsou také projížďky na kole nebo procházky v nedalekém Přírodním parku Niva Dyje, kolem Janova hradu, po cyklostezce do turisty oblíbené Lednice vzdálené jen 7 km.

Parametry domu

Cena
5 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena pozemku s hrubou stavbou RD
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Palašovská, Ladná
ID
22042158
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
177 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
434 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo SCHMIDT - REALITY

SCHMIDT - REALITY

třída 1. máje 3414/11a, Břeclav

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 38 lidí

Prodejce

Michal Juráček

Michal Juráček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Ladné?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu