Prodej bytu 2+kk, Plzeň, Na Roudné, 59 m2 (ID: 3442044)

Na Roudné, Plzeň

6 400 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 501 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Bydlení v centru Plzně se zeleným okolím nabízí projekt Byty Roudná. Když ze středu městě Plzně vyrazíte do Severního předměstí, jako první zřejmě narazíte na sídelní celek Plzeň Roudná, která je nyní moderní částí města Plzně s patřičnou občanskou vybaveností. Krom obchodního centra Rondel zde najdete několik sportovišť, ale i základní školu a mateřskou školu. V dlouhých chvílích pak můžete vyrazit na nedaleký Bolevák!

Komplex Byty Roudná je tvořen bytovým domem a dvojdomem, které nabízí variabilní možnosti bydlení, vyberte si ze 36 bytových jednotek o různých velikostech, dispozicích a řešeních předzahrádkou, terasou nebo lodžií. Projekt dbá na zasazení do zástavby a využití kvalitních tradičních materiálů.

Nabízíme Vám prakticky řešený byt č. 10 o dispozici 2+kk a velikosti 58,9 m2 s prostornou terasou o velikosti 28 m2 umístěný ve 2. NP. Ideální bydlení pro páry, chytře řešená dispozice nabízí více možností interiérového řešení.

K bytu lze dokoupit sklepní kóji a vnitřní parkovacího stání.

Developerský projekt “BYTY ROUDNÁ" najdete také na vlastních webových stránkách: www.bytyroudna.cz, kde jsou podrobné informace o projektu a volných bytech.

Stavební práce budou zahájeny v roce 2022 a ukončeny v roce 2024.

Bydlete pohodlně v centru dění se zeleným okolím!

S financováním Vám rádi pomůžeme a v případě zájmu, nás neváhejte kontaktovat, budeme se těšit na osobní schůzku.

Parametry bytu

Cena
6 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Na Roudné, Plzeň
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
59 m2
Vlastnictví
Osobní
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

MADRUZZO, a.s.

Hlavní třída 261/116, Mariánské Lázně

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Robert Vaněk

Robert Vaněk

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Plzni?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu