Pronájem bytu 3+kk, Praha - Stodůlky, Hasilova, 86 m2 (ID: 3442489)

Hasilova, Praha

29 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky včetně elektřiny 7 500 Kč, kauce 1 nájem, provize 1,5 nájmu)

Prémioví partneři v Praze

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme Vám k dlouhodobému pronájmu exkluzivní byt 3+kk 93,3 m² s balkonem v ulici Hasilova v novém projektu Arcus City na Praze 13.

Bytová jednotka o podlahové ploše 86,6 m² je neobydlená a nachází se ve 2. podlaží skeletové řadové novostavby. Skládá se z chodby, tří pokojů, nové kuchyně na míru, nové vestavěné skříně na míru, koupelny s vanou, WC a umyvadlem, dalšího samostatného WC s umyvadlem, komory a balkonu (13,5 m²), který je přístupný z obývacího pokoje. Pokoje jsou situovány na severovýchod. Co se týče spotřebičů, tak kuchyně disponuje indukční varnou deskou s digestoří, vestavěnou myčkou, mikrovlnnou troubou, elektrickou troubou a lednicí s mrazákem. Vše značky Siemens. K bytové jednotce dále náleží zděný sklep a garážové parkovací stání. Je zde také možnost využívat kočárkárnu či kolárnu.

Lokalita:
Projekt se nachází na pomezí městských částí Stodůlky a Řeporyje, které jsou vyhledávanými klidnými a malebnými čtvrtěmi. V bezprostředním okolí lze najít veškerou občanskou vybavenost – školky, základní a střední školy, obchody, služby, restaurace, polikliniku, poštu, sportoviště a mnoho dalších volnočasových aktivit. Atraktivnost lokality je zvýšena blízkostí jednoho z největších OC v Praze – Metropole Zličín, nebo rovněž Golf Clubu Praha. K relaxaci a sportovnímu vyžití lze využít bohatou okolní zeleň – biopark Řepora nebo Prokopské a Dalejské údolí.

Doprava:
Pouze pár kroků od bytového domu na náměstí Arcus City je umístěna zcela nová zastávka, ze které Vás autobus doveze za minutu k metru stanice Stodůlky či Luka. Autem je oblast také dobře dostupná. Projekt se nachází v blízkosti Pražského okruhu, do centra Prahy nebo na letiště Václava Havla se dostanete za 15 min.

Jde o ideální byt jak pro jednotlivce, tak pro pár či rodinu, bez zvířat a pro nekuřáky. Je k dispozici ihned.

Nájemné zde činí 29 000 Kč plus poplatky včetně elektřiny 7 500 Kč. Energie se nepřevádí. Celkem je tedy nájemné 36 500 Kč. Vratná kauce je ve výši jednoho nájmu bez poplatků. Provize je ve výši jednoho a půl měsíčního nájmu.

V případě zájmu o prohlídku či více informací nás neváhejte kontaktovat. Rádi Vás uvidíme osobně na prohlídce bytu.

Parametry bytu

Cena
29 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky včetně elektřiny 7 500 Kč, kauce 1 nájem, provize 1,5 nájmu
Aktualizováno
28. 3. 2024
Adresa
Hasilova, Praha
ID
1716
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
93 m2
Patro
2. z 6
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
86 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 57 lidí

Prodejce

Vojtěch Procházka

Vojtěch Procházka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Praze?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu