Prodej bytu 2+kk, Dobřany, Loudů, 53 m2 (ID: 3442735)

Loudů, Dobřany

3 720 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 728 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Dobřanech

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Nabízím na prodej poslední byt 2 + kk ve 3. NP novostavby s výtahem v Dobřanech, pouhou 1 minutu chůze od železniční zastávky, odkud jezdí pravidelné spoje do Plzně.
Z chodby se vchází do ložnice , která sousedí s koupelnou vč. WC. Na okně do ložnice jsou v ceně zahrnuty žaluzie. Přímo naproti vchodovým dveřím se na konci chodby vstupuje do prostorného obývacího pokoje spojeného s kuchyní, kde je dostatek místa na jídelní kout. Na konci místnosti je vstup na terasu, která je od jara do podzimu ideálním místem na relaxaci po náročném pracovním dni. Na terase je příprava na venkovní elektrické žaluzie, osvětlení a vodotěsná zásuvka.
V ceně je kromě kompletního vybavení koupelny (umyvadlo na skříňce s osvětleným zrcadlem, sprchový kout, elektrický žebřík, bojler, přípojky na pračku, závěsné WC, obklady a dlažba v nadčasovém designu) zahrnuta základní kuchyňská linka se sporákem (u zadní stěny místnosti), digestoří a troubou značky Concept. Kuchyňskou linku lze zakázkově za doplatek rozšířit do L nebo doplnit kuchyňským ostrůvkem. Stejně tak je možné domluvit se na zakázkové výrobě skříní do předsíně.
V blízkém okolí domu je možné parkování. Lze koupit i vlastní parkovací stání.
Jedná se o bydlení na klidném místě a přitom pouhých 15 minut od Plzně. V blízkém okolí najdete perfektní občanskou vybavenost. Centrum města je dostupné pěšky.
Byt doporučuji jako vynikající investiční příležitost.
V případě zájmu Vám zařídím hypoteční úvěr. Nabízím Vám rovněž zařízení interiéru podle Vašich představ a případný pronájem a správu bytu.
Těším se na osobní setkání na prohlídce.
Pozn.: Fotografie byly pořízené ve vzorovém bytě, který je dispozicí identický. Reálné vybavení tohoto bytu je popsané v textu.

Parametry bytu

Cena
3 720 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Loudů, Dobřany
ID
00012
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
60 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
53 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Ing. Veronika Urbanová

Ing. Veronika Urbanová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Dobřanech (okr. Plzeň-jih)?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu