Prodej chaty, Štěchovice, 45 m2 (ID: 3443023)

Štěchovice

619 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 2 950 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Štěchovicích

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rekreační chatu, která se nachází v oblíbené chatové oblasti v obci Štěchovice, místní části Masečín (Louisiana).

Zastavěná plocha cca 45 m2 (včetně kůlny a terasy). Chata se nachází na mírně svažitém pozemku, v lese, a je vzdálená minutu chůze od břehu řeky Kocáby.

Chata má kamennou podezdívku a dřevěnou konstrukci. Před chatou je betonová deska s pergolou a rovný plácek např. na lehátka pro opalování. Vedle chaty je zastřešený přístavek na dříví, uložení věcí nebo umístění WC. Kousek od chaty je studna, která je zdrojem vody. Třífázová elektřina je aktuálně zaváděna a bude plně funkční do konce dubna. V hlavní místnosti je možné napojení kamen / krbovek na komín. Soukromí zajišťují stromky kolem chaty. Pozemek náležící k chatě je možné oplotit nebo udělat jakékoliv terénní úpravy. Parkování je možné na parkovišti cca 80 metrů od chaty.

Chata je po částečné rekonstrukci (opravená podezdívka, nová lepenka na přístavku a pergole, chata zbroušena a nově natřena, nové okapy a svody vody, nová elektroinstalace, vykáceny náletové dřeviny na pozemku atd.)

Chata je umístěna na pronajatém pozemku. Nájemní smlouva na pozemek je na dobu neurčitou. K chatě náleží pozemek o velikosti 151 m2. Chata je řádně zapsaná v katastru nemovitostí a kolaudována jako stavba trvalá!

Okolí chaty je velmi klidné. Vhodné pro relax po týdnu stráveném v práci ve městě :) V dojezdové vzdálenosti jsou vodní nádrže Vrané, Štěchovice a Slapy – vhodné pro rybolov, vodní sporty či jen příjemný odpočinek a koupání. Okolní krásná příroda láká k procházkám, lezení po skalách i k oblíbenému houbaření. Veškerá občanská vybavenost je ve Štěchovicích (pošta, policie, praktický lékař pro dospělé, rehabilitace, několik restaurací, kavárna, dvě pekárny, bistro, cukrárna, prodejny potravin, řeznictví, kemp, penzion, autoopravna a kadeřnictví), případně v Davli.

Perfektní spojení do Prahy, dojezdová vzdálenost je cca 20-30 min. Možno využít pravidelnou autobusovou linku do Štěchovic (poté cca 1,5 km k chatě).
Mezi místními jsou velmi dobré vztahy, sousedská atmosféra je tu velmi příjemná a přátelská. Pořádají se různé akce (např. grilování či turnaje v nohejbalu).

Neplatíte provizi – jsme přímí majitelé.

Právní servis (dokumenty potřebné k převodu) je v ceně, kupující hradí pouze poplatek za přepis na KN.
V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat, rád zodpovím veškeré dotazy.

K dispozici ihned.

Parametry domu

Cena
619 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Štěchovice
ID
0581
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
45 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
151 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

G-rent alfa

Žižkova 1696/15, Jihlava

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 55 lidí

Prodejce

Pavel Jouza

Pavel Jouza

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Štěchovicích (okr. Praha-západ)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu