Pronájem bytu 3+kk, Praha - Nové Město, Na Zderaze, 77 m2

Na Zderaze, Praha 2 - Nové Město

45 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Praze 2

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme k pronájmu exkluzivní byt v jedné z nejprestižnějších lokalit Prahy v ulici Na Zderaze. Tento luxusní a prostorný byt o dispozici 3 + kk je skvěle řešený a nabízí 77m² příjemného a elegantního bydlení. Jedná se o jedinečnou příležitost pro ty, kteří hledají kombinaci komfortu, stylu a kvality.

Byt, který prošel nákladnou celkovou rekonstrukcí se nachází ve 2. patře a nabízí výhled jak do klidné ulice, tak i do udržovaného vnitrobloku.

Vybavení bytu je na nejvyšší úrovni, ať už jde o moderní design interiéru, kvalitní materiály nebo prvotřídní technologie. Byt je kompletně vybaven a připraven na svého PRVNÍHO nájemníka.

Byt disponuje elegantním obývacím prostorem propojeným s plně vybavenou kuchyní, prostornou ložnicí s dostatkem úložného prostoru, luxusní koupelnou, dále je v bytě druhá koupelna, další variabilně řešitelný pokoj s vlastní komorou a účelně řešená chodba s vestavěnou skříní. V bytě je také plně vybavená kuchyňská linka a mnoho odpočinkových zón. Díky svému skvělému umístění v centru Prahy a bezproblémové dostupnosti veškerých služeb a vybavení je tato nemovitost ideálním domovem pro náročné klienty, kteří ocení komfort a klid v centru Prahy.

Byt je nádherný a jistě si Vás získá - doporučujeme!!!

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Nájemné: 45.000,- Kč
Služby: 5.000,- Kč

Provize RK: 0,- Kč

We speak English / Wir sprechen Deutsch

Parametry bytu

Cena
45 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Na Zderaze, Praha 2 - Nové Město
ID
0314-NP00130
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
77 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
77 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Stability

Sofijské náměstí 3404/3, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jan Pech

Jan Pech

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Praze 2?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu