Prodej rodinného domu, Žirovnice, Hradecká, 100 m2

Hradecká, Žirovnice

2 865 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 654 Kč /za měsíc

(původní cena 3.180.000,-)

Prémioví partneři v Žirovnici

Informace k domu

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost k pořízení rodinného domu v klidné lokalitě Hradecké ulice v Žirovnici. Jedná se o řadový dům s užitnou plochou 100 m2 o zastavěné ploše 183 m2 je před rekonstrukcí, ale nabízí skvělý potenciál pro vaše vlastní úpravy a modernizaci. Součástí domu je sklep, prosklená veranda se vstupem na terasu, hospodářská budova a malý uzavřený dvorek pro vaše soukromí.

Dispozice domu: přízemí: vstupní chodba, kuchyň spojenou s jídelnou a obývací pokoj s krbovými kamny pro příjemné zimní večery, dále koupelna s vanou, komora a WC, chodba a původní dřevěné schodiště do patra. V 1.NP je velká ložnice, dětský pokoj, dále půdní prostor, který nabízí možnost využití pro vybudování dalších místností, jako například koupelny. Okna do ulice jsou plastová, podlahy dřevěné a topení je zajištěno lokálními tuhými palivy a ústředním topením. Plynové připojení je k dispozici na hranici pozemku před domem, což zajišťuje pohodlný a moderní životní sny.

Tato nemovitost se nachází v tiché lokalitě poblíž zámku s veškerou občanskou vybaveností v dosahu. Nevynechejte tuto jedinečnou příležitost a staňte se majitelem tohoto zajímavého domu!
S financováním vám rádi pomůžeme prostřednictvím zkušeného finančního poradce.

Parametry domu

Cena
2 865 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
původní cena 3.180.000,-
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Hradecká, Žirovnice
ID
01936
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
100 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
183 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Terasa
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Lenka Kůpová

Lenka Kůpová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Žirovnici?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu