Prodej chaty, Vinařice, 23 m2 (ID: 3446454)

Vinařice

1 550 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 387 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Vinařicích

Úklidové služby

Informace k domu

Zděná chata v dosahu městské dopravy s bazénem? Samozřejmě.

Exkluzivně. Dovoluji si Vám nabídnout ke koupi zděnou chatu, umístěnou na vlastním pozemku o výměře 455 m2 v oplocené zahradní kolonii pod Vinařickou horou.

K dispozici jsou 2 místnosti, každá s plochou 11,7 m2: horní s možností instalace kuchyňské linky (nábytek linky je k dispozici a je součástí prodeje), se samostatným WC s umyvadlem, a dolní (podlaha z travertinové dlažby, prkenný strop), vhodná díky stabilní příjemné teplotě v létě jako ložnice. Chata byla rekonstruována: vyměněny vstupní dveře, okna, elektroinstalace, omítky, podlahy (dlažba), SDK podhledy s bodovkami, toaleta s umyvadlem.

Chata je napojena na elektřinu, sezónní vodu, odpad je sveden do septiku. Podle zkušeného proutkaře se jedná o lokalitu vydatnou na vodu v možností zřízení vrtané studny v malé hloubce nebo se nabízí možnost připojení na studnu sousedního domu, který je obýván celoročně. Zdroj pitné vody s kontrolovanou kvalitou vody je k dispozici několik minut chůze v rámci chatové oblasti.

Přidanou hodnotou nabídky je nadzemní bazén s příslušenstvím (filtrace, plovák na tablety, schůdky, kartáč k údržbě, aj.). Bonusem je altán, ve kterém si můžete vychutnat svoji ranní a odpolední kávu. Téměř rovinatá zahrádka je z velké části oplocená, krytá živým plotem, nabízí možnost zřízení záhonů, výsadby okrasných nebo užitkových dřevin. Příjezd do chaty je umožněn díky spoluvlastnickému podílu na přístupové cestě v kolonii. Ideální místo k relaxaci.

Chata je vzdálena cca 3 minuty jízdy od obce Vinařice, kde pohodlně pořídíte všechny nákupy. Vedle vstupních vrat do zahrádkářské kolonie je umístěna autobusová zastávka linky 616 - Vinařice zahradní kolonie (Slaný - Třebichovice - Vinařice - Kladno).

V případě financování kupní ceny chaty z výnosu prodeje svojí nemovitosti, např. bytu, garáže, pozemku, Vám smluvně garantujeme rezervaci chaty do doby prodeje Vaší nemovitosti.

Máte-li zájem o místo k relaxaci v dosahu městské dopravy, přijďte na prohlídku.

Parametry domu

Cena
1 550 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Vinařice
ID
1095
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
26 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
23 m2
Plocha nemovitosti
455 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 59 lidí

Prodejce

Ing. Pavel Novotný

Ing. Pavel Novotný

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Vinařicích (okr. Kladno)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu