Prodej vily, Praha - Prosek, Hlavenecká, 200 m2 (ID: 3446664)

Hlavenecká, Praha 9 - Prosek

19 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 94 838 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze 9

Stěhovací služby

Informace k domu

Jedinečná nabídka řadového rodinného domu „menší vila“ se zahradou na Praze 9 – Prosek. S celkovou užitnou plochou domu 200m2. Obytná plocha je cca 180 m2, zahrádka má 180m2 a celková plocha pozemku je cca 250m2.
Dům prošel rozsáhlou rekonstrukcí, byla umístěna nová střešní krytina 10/2021.
Jedná se o zděný dům 7+kk vhodný k bydlení pro vícegenerační rodinu ve městě s luxusem zahrádky, nebo vhodný pro vybudování nájemní nemovitosti (celkem 6 samostatných neprůchozích pokojů) nebo vhodný pro firmu jako kanceláře (ordinace) plus bydlení pro zaměstnance.
Dům lze také pořídit jako dokončený projekt bez starostí (po rekonstrukci) za podmínek při podpisu Smlouvy o smlouvě budoucí kupní, v takovémto případě má kupující možnost ovlivnit finální podobu interiéru a standardy materiálu.
Dům se skládá z čtyř obytných pater – 1 PP a 3xNP.
Dům je kompletně podsklepený, což umožnilo vybudovat přípravu pro samostatnou bytovou jednotku v 1PP, ve které se nachází dvě velké místnosti „pokoj pro hosty“ a „herna nebo fitness“. Dále je v patře příprava pro sociální zařízení. Nachází se zde také kotelna s plynovým kotlem a zásobníkem pro ohřev vody. Dům je plynem vytápěný i ohřev vody je řešen plynem.
1NP má celkem dvě místnosti s velkou koupelnou prozářenou světlem z oken. Dále se zde nachází velký obývací pokoj s kuchyňským koutem a výhledem do zahrady, a ještě jeden pokoj „ložnice".
2NP kopíruje 1NP, můžete zde najít další dvě místnosti a koupelnu s okny. Jedna z místností má vstup na balkon. V tomto patře je prostorná světlá chodba s velkým střešním oknem.
3NP – podkroví, poslední patro. Zde byl vybudován jeden prostranný pokoj, který je ideální pro využití jako pracovna.

Úložné prostory pro odkládaní všehomožného a komory jsou umístěny v každém patře rodinného domu. Dům má připojení na veškeré inženýrské sítě, plyn, elektřina, voda a odpad.
Dům je obklopen vlastní zahradou ze všech stran, která je připravena pro vybudování, dle vlastních představ. Parkování je reálné na vlastním pozemku, nebo v okolí pro rezidenty a zároveň je také součástí garáž pro menší vozy. Na ohlášení lze vybudovat také vjezd na pozemek ze strany ulice Rudečská podél garáže.
Lokalita má veškerou občanskou vybavenost, je to tiché okolí s jednoduchou a ideální dopravní dostupností jak na mhd, tak i pro jízdu s autem. Na metro se dostanete za 10 minut na Prosek, 15 minut Střížkov. V pěší dostupnosti se nachází škola, školka a velký park „park přátelství“ .
Třída energetické náročnosti se právě připravuje, z toho důvodu je v inzerci uvedeno G - mimořádně nehospodárná.
Cena na vyžádání u RK.

Parametry domu

Cena
19 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Hlavenecká, Praha 9 - Prosek
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
200 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
253 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Mgr. Anton Kozyč, MBA

Mgr. Anton Kozyč, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Praze 9?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu