Prodej pozemku pro bydlení, Spálené Poříčí - Hořehledy, 882 m2 (ID: 3446810)

Spálené Poříčí, Hořehledy

1 690 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 8 054 Kč /za měsíc

(provizi hradí prodávající)

Prémioví partneři v Spáleném Poříčí

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k pozemku

Exkluzivně nabízíme zasíťovaný pozemek vhodný ke stavbě rodinného domu k trvalému bydlení, či rekreaci v těsné blízkosti překrásné přírody CHKO Brdy. Konkrétně se pozemek nachází ve Spáleném Poříčí - Hořehledy, okres Plzeň-jih.

Pozemek je oplocený ze tří stran a zasíťovaný. Napojen na elektřinu a místní vodovod. Na pozemku je vybudovaná studna a stojí zde stavební buňka. Přístup je po obecní nezpevněné cestě. Součástí prodeje je i stavební povolení na septik se vsakem. Na pozemku nevázne zástavní právo.

Vzdálenost od Plzně je cca 27 km, 4 km od Spáleného Poříčí a 8 km od Padrťských rybníků. S financováním pozemku rádi pomůžeme i v této době. Vzhledem k velkým objemům a zkušenostem s úvěrováním nemovitostí, se stále dokážeme dostat na lepší podmínky, které vyjednáváme pro naše klienty.

Jestliže Vás tento pozemek zaujal, pak už neváhejte ani minutu a kontaktujte nás! Jsme Broker Consulting a.s. Finance, Reality, SPOLU! ID 57982.

Parametry pozemku

Cena
1 690 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí prodávající
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Spálené Poříčí, Hořehledy
ID
57982
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
882 m2
Elektřina
230V
Odpad
Septik
Komunikace
Dlážděná
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Spáleném Poříčí?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu