Prodej rodinného domu, Brno, Psotova, 174 m2

Psotova, Brno

22 798 600 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 108 651 Kč /za měsíc

(Cena včetně provize RK.)

Prémioví partneři v Brně

Informace k domu

Nabízíme k prodeji výjimečnou novostavbu nadstandardního rodinného domu 4+kk (+pracovna) se zahradou, v Brně, městské části Brno - Sadová.

Dispoziční řešení:
1.NP - předsíň, tech. místnost, pracovna, samostatná koupelna (sprcha) a WC, obývací pokoj s kuchyní a jídelnou, prostorná větraná spižírna, vstup na zahradu.
2.NP - 3 ložnice a koupelna (vana, příprava na dvě umyvadla) s WC.

Zastavěná plocha činí 131 m², užitná plocha místností 174 m², zahrada 470 m², celková rozloha parcely 601 m².
Na domě jsou nainstalované elektrické venkovní žaluzie. Jižní a východní orientace domu.

Dům se prodává částečně zařízený - kuchyňská linka se zabudovanými spotřebiči, sklokeramická varná deska, el. trouba, mikrovlnná trouba (Siemens, AEG), velká lednice Liebherr. Jídelní stůl pro 8 os. (masiv jasan)

Pracovní plocha kuchyně je vyrobena z masivní robustní desky (jasan), podlahy z dřevěného masivu (dub) bez přechodových lišt, okna s trojitým sklem. Výška podlahy u vstupu na terasu je projektována na výšku venkovního terénu (bez schodu). Posuvné dveře na zahradu (HS portál), Z horní koupelny je vytvořena příprava na shoz na prádlo.

Vytápění nízkonákladovým tepelným čerpadlem 4heat (zásobník TUV o objemu 450 l), topení a chlazení stropem, + v koupelnách el. rošty. Díky chytré rekuperační jednotce je zajištěno automatické větrání a je pohlídána stálá teplota i přiměřená vlhkost, což kromě ušetření nákladů na vytápění přináší benefit čistého domácího prostředí (jednotka odfiltruje až 99% bakterii, pylu i jemného prachu).

Příprava pro parkování pro 2 auta přímo na pozemku a jedno navíc před domem u silnice. Příprava na zastřešení. Příprava na zabezpečení domu.
Nízké náklady na bydlení (PENB - B), vytápění + elektřina cca 5.000,- Kč/měs. (pro 6 osob).

Tento moderní rodinný dům je situovaný v klidném prostřední slepé ulice bez provozu. Veškerá občanská vybavenost je v krátké dojezdové vzdálenosti (dva pravidelné autobusové spoje, noční linka). Hned u domu pěšina do lesa, v okolí tak naleznete řadu možností pro relaxaci, turistické trasy i cyklostezky.

Volné cca od 1.8.2024 (případně po domluvě).

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
22 798 600 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně provize RK.
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Psotova, Brno
ID
PSO
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
174 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
174 m2
Plocha nemovitosti
601 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Dominik Tyl

Dominik Tyl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu