Prodej rodinného domu, Jabloňany, 320 m2 (ID: 3447357)

Jabloňany

6 870 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 740 Kč /za měsíc

(Cena je uvedena včetně provize a právního servisu.)

Prémioví partneři v Jabloňanech

Informace k domu

V exkluzivním zastoupení majitele nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v klidné lokalitě Jabloňan. Dům byl dokončen v roce 2006 a je dispozičně řešený 4+kk s pozemkem o rozloze 1 062 m2.

Obývací pokoj s kuchyňským koutem je řešen loftově a jeho dominantou je krb obložený kamenem o výkonu 28 KW. Teplo z tohoto krbu je rozvedeno vzdušnými rozvody. Dále teplo zajišťuje kotel na tuhá paliva v suterénu.

Dům je zateplen 10 cm polystyrenem a natažen do lepidla, což přispívá k energetické úspornosti. Chybí jen finální barva, kterou si již můžete zvolit podle svých představ. Z důvodu nedodání energetického štítku je uvedena energetická náročnost třídy G.

Celé podkroví, do kterého se dostanete designově řešeným schodištěm je již před chystané na vybudování další bytové jednotky včetně kompletních rozvodů. 3/4 domu jsou podsklepeny a součástí sklepa je také garáž s elektrickými garážovými vraty pro 2 auta za sebou.

Na dvůr se dostanete z obývacího pokoje velkými francouzskými dveřmi, což vytváří příjemné spojení s venkovním prostředím. Na pozemku se nachází dřevník, udírna a také samostatná dílna, kterou aktuálně majitel využívá k zpracování masa (bude před prodejem vyklizena).

Obec Jabloňany leží 6 km jihozápadně od Boskovic a pouhé 3 minuty od rychlostní silnice E461, což zajišťuje výbornou dostupnost do Brna. V obci najdete obchod Coop, základní školu a hospodu.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost vlastnit tento rodinný dům s velkým pozemkem ve skvělé lokalitě!

Děkujeme za váš zájem, rádi vám rádi poskytneme další informace a domluvíme společnou prohlídku. Kontaktujte realitního zprostředkovatele.

V případě potřeby Vám zajistíme a najdeme společně nejvýhodnější financování na trhu.

Parametry domu

Cena
6 870 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je uvedena včetně provize a právního servisu.
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Jabloňany
ID
1295
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
320 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1062 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 28 lidí

Prodejce

Luboš Kopečný

Luboš Kopečný

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jabloňanech?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu