Prodej rodinného domu, Říčky, 250 m2 (ID: 3447576)

Říčky

13 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 66 672 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Říčkách

Informace k domu

Hošek Estate Vám exkluzivně nabízí krásný dvoupodlažní rodinný dům o dispozici 5+1 v klidné obci Říčky, která má vynikající umístění. Nachází se pouze 15 minut autem od Brna a pouhých 5km od sjezdu na dálnici D1. Dům leží na velkém pozemku o celkové rozloze 1249m² a nabízí tak dostatek prostoru pro relaxaci, zahradní párty a spoustu sportovních aktivit s dětmi. Dále si můžete užívat krásného výhledu na okolní krajinu a čerpat energii z okolní přírody.

Tento dům nabízí skvělou příležitost k pohodlnému a komfortnímu bydlení. Můžete si užít výhody bydlení v blízkosti města Brna a zároveň si užívat klid a pohodu venkova. Nechte se okouzlit jeho velikostí, pohodlím a výhodami, které nabízí. Dům disponuje garáží na 1 automobil, velkým obývacím pokojem s krbem o velikosti 52m² , který je srdcem celého domu a 2 koupelnami. Dále zde budete mít několik praktických místností, jako samostatnou šatnu, vinárnu s klimatizací pro udržení ideální teploty vína, prádelnu či třeba posilovnu. Děti jistě ocení prostorné dětské pokoje o velikosti 20m² a 16m² .

Dům je vytápěn plynovým kotlem, který zajišťuje i teplou vodu. Odpad je napojen na obecní kanalizaci.

Zahradu si zamilujete ihned na první pohled. Ať už terasu, na kterou se dostanete přímo z jídelny, nebo grilovací centrum na zahradě u bazénu, kde pohodlně usadíte celou svoji rodinu a můžete zde tak strávit krásné letní dny. A jaké by to byly letní dny bez možnosti se osvěžit ve velkém bazénu s protiproudem? I toto Vám může tento prostorný krásný dům nabídnout.

O zavlažování zahrady se Vám postará automatická závlaha, která je rozvedena po celé ploše zahrady.

Nejbližší mateřská a základní škola se nachází ve vedlejších obcích Domašov a Říčany. V přilehlé obci Říčany najdete obvodního lékaře, obchod s potravinami, lékárnu, drogerii a výbornou restauraci.

Pokud hledáte prostorný dům s bazénem, krásnou zahradou a garáží, tak je tento dům tou správnou volbou. Pojďte se s námi společně podívat na Váš nový domov.

Majitel si vyhrazuje právo prodat dům nejvyšší nabídce.

Parametry domu

Cena
13 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Říčky
ID
0022
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
250 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
1173 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Hošek Estate s. r. o.

Palackého třída 295/24, Brno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Robin Hošek

Robin Hošek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Říčkách?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu