Prodej rodinného domu, Říčky, 144 m2

Říčky

9 996 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 638 Kč /za měsíc

(Cena je včetně provize RK, včetně advokátní úschovy i nákladů na KN.)

Prémioví partneři v Říčkách

Informace k domu

Hledáte skutečně velký rodinný dům se zahradou v klidné obci s dobrou dostupností do Brna? Pak tu pro Vás máme jedinečnou nabídku! Dům v klidné obci Říčky západně od Brna.

V exkluzivním zastoupení Vám nabízíme nadstandardně prostorný dvoupatrový plně podsklepený rodinný dům v obci Říčky o dispozici 5+kk podlahovou plochou 144 m2.
V 1.NP domu se nachází vstupní chodba, předsíň, samostatné WC, koupelna s vanou a prostorná kuchyně s jídelnou. Součástí kuchyně je kuchyňská linka včetně vestavěných kuchyňských spotřebičů.
Ve 2.NP se nachází čtyři pokoje, druhé WC a samostatná koupelna se sprchovým koutem, a prostorná lodžie. Ze druhého patra se po schodech dostanete na prostornou půdu s výměrou 90 m2, ze které je v případě potřeby, možnost si vybudovat další obytný prostor.
Pod touto hlavní budovou se rozprostírá sklep o velikosti 60 m2. Tento sklep je pouze jednou ze částí celkových sklepních prostor, které pod domem jsou. Druhou sklepní část o vel.cca 15 m2 tvoří prostory pod vedlejší budovou – přístavbou, která je přilehlá k domu. Nad touto přístavbou (výměra 33 m2 ) se nachází další půdní prostor. V přístavbě naleznete ještě jeden obytný pokoj, který může skvěle posloužit například jako pokoj pro hosty. Součástí přístavby je také terasa s výměrou 16 m2.

Součástí domu je i prostorná garáž a své si tu najdou i kutilové, neboť se vedle garáže se nachází i samostatná dílna. To ovšem není vše, co tento dům nabízí.

Jste milovníkem zahradničení? Pak Vás jistě potěší záhon a skleník v přední části zahrady. Naopak zadní část zahrady za domem je realizována jako relaxační – kávu si můžete v klidu vypít pod pergolou a strávit tak příjemný čas u malého okrasného rybníčku.
Dům prošel v roce 2013 rozsáhlou rekonstrukcí, kdy proběhla rekonstrukce nejen rozvodů vody a odpadů (plast), ale také celé elektroinstalace (měď). Okna v domě byla vyměněná za plastová třískla, stejně jako interiérové dveře a podlahy. V roce 2015 proběhlo také zateplení domu včetně zateplení stropu směrem k půdě.

Měsíční náklady na provoz domu jsou cca 6.100,- (plyn 4000,-, elektřina 1790,- a 300,- voda).
Ohřev vody a teplo v domě je zajištěn plynovým kotlem s bojlerem (125l), který jde přepnout i na elektřinu.

Obec Říčky se rozkládá v Křižanovské vrchovině - můžete se tak těšit na krásné procházky po okolních lesích, okolo řeky Bobravy nebo se vypravit ke zdejšímu rybníku, zvanému Bahňák. V Říčkách najdou své vyžití i sportovci - přímo v obci se nachází fotbalové hřiště a tenisové kurty.

Zaujal Vás tento dům?
Přijďte se sami přesvědčit o výjimečnosti tohoto domu. Ráda Vás osobně provedu.
Součástí našich služeb je kompletní právní servis včetně advokátní úschovy kupní ceny a doporučení exkluzivního financování. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N100001.

Parametry domu

Cena
9 996 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je včetně provize RK, včetně advokátní úschovy i nákladů na KN.
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Říčky
ID
N100001
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
238 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
144 m2
Plocha nemovitosti
952 m2
Třída energetické náročnosti
F - Velmi nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Bc. Anna Hatlapatková

Bc. Anna Hatlapatková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Říčkách?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu